Amna face sport în pădure legată de copaci, la fel ca Jennifer Lopez

De Diana Zagrean, pe

Amna, cântăreaţa care a cucerit publicul din întreaga lume cu hitul “Tell Me Why”, este o împătimită a sportului. Pe lângă sesiunile de jogging din pădurea Băneasa, ea se antrenează în aer liber, alături de instructorul Robert Dinescu.
„Este vorba de un sistem de benzi din nylon foarte rezistente care se prind de un copac, prin care îţi foloseşti greutatea corpului pentru a-ţi antrena anumite grupe de muşchi. Se pot face multe exerciţii care te fac mai puternică şi mai flexibilă. La prima vedere pare ceva simplu, dar te solicită mai mult decât antrenamentul cu greutăţi de la sala de fitness”, spune Amna.
Sistemul a fost inventat in Marea Britanie, dar a devenit în scurt timp popular în rândul vedetelor de la Hollywood, precum J.Lo, Mary J. Blige, Gwen Stefani, Ben Affleck sau David Beckham.
De când a început antrenamentul cu acest aparat, supranumit şi „Yoga pe frânghie”, Amna a slăbit 4 kilograme, fără a ţine în paralel o dietă strictă.
Amna face sport în pădure legată de copaci, la fel ca Jennifer Lopez
„Eu sunt o persoană foarte activă. Mă plictisesc foarte repede şi de aceea prefer să fac sport în aer liber. Cu excepţia acestui aparat, mai fac şi alte exericiţi. De exemplu, urc scările într-o alergare uşoară, fac flotări şi abdomene pe o saltea sau folosesc o minge medicinală”, spune Amna.
Solista si-a lansat de curând noul single „Feel Alone” şi a filmat câteva secvenţe pentru videoclipul piesei lui Mauricio Rivera , „Hey Ho”, care va fi lansat săptămâna aceasta în Columbia.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!