Amna a cântat cu sosia lui Chris Brown la Bacău

De pe

Amna a susținut aseară un super recital pe scena Romanian Music Awards de la Bacău. Artista care a cucerit România, Balcanii și Polonia cu hitul său “Tell Me Why” și-a surprins fanii cu un duet de senzație.
După ce a interpretat cunoscutul hit internațional, artista a urcat pe scenă alături de Anthony Icuagu, cel considerat de mulți drept sosia celebrului Chris Brown. Împreună au interpretat piesa „Esta Noche”, pe care în varianta originală artista o cânta cu polonezul Borys.
Amna a fost luată prin surprindere de primirea călduroasă pe care i-au rezervat-o fanii din Bacău. Artista a fost aclamată de mii de fani la apariția pe covorul roșu și a semnat autografe vreme de 60 de minute.
„Nu am cuvinte să descriu primirea pe care mi-au făcut-o fanii din Bacău. A fost realmente copleșitor. Nu am putut pleca de pe covorul roșu până când nu am semnat autografe și nu m-am fotografiat cu fiecare în parte. Toată nebunia a durat mai bine de o oră”, declară Amna.
„Eu și Anthony suntem buni prieteni și colaborat de mai multe ori până acum. Am cântat împreună, iar publicul a fost foarte cald. Când au început primele acorduri din piesa <> toata lumea din piața știa versurile și cânta odată cu mine. A fost un moment foarte frumos”, mai povestește Amna.
Artista se afla acum pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru viitorul ei single, ce va fi lansat saptămâna viitoare.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!