Amna, primul artist român cu turneu în America Latină

De pe

Amna va concerta în Columbia, Peru, Chile, Argentina!
Amna a creat isterie în rândul fanilor din Columbia. Invitată de către 40 Principales, cel mai important post de radio al Americii Latine, să susţină un recital la Bogota, solista a pus pe jar inimile a 80.000 de fani care au cântat alături de ea pe ploaie torenţială.

În urma recitalului care a durat 20 de minute, artista a primit propunerea de a reveni pe cele mai importante scene ale Americii Latine şi de a susţine o serie de concerte în Peru, Chile, Argentina, Venezuela sau Mexic.

“Promoterii columbienii au fost atât de impresionaţi de reacţia publicului, încât au adus în discuţie o serie de concerte prin mai multe state din America Latină. Şi-au dat seama de efortul pe care l-am depus pentru a cânta în cadrul acestui eveniment, cât de lung este drumul din România până în Columbia (peste 17 ore), aşa că au venit cu propunerea de a realiza un turneu în toată regula”, spune Amna.

La rândul ei, solista a fost impresionată de reacţia fanilor columbieni care au aşteptat-o la aeroport, au cântat şi au dansat alături de ea în ploaie, repetând pe dinafară versurile melodiilor.

“Este un public extraordinar, care te umple de energie! În plus, am fost fericită să descopăr că melodiile mele erau difuzate aproape obsesiv la posturile de radio, atât <>, cât si <> sau <>, hit realizat în  colaborare cu Mauricio Rivera”.

Amna i-a delectat pe fanii săi din America Latină cu steagul României, pe care l-a fluturat pe scenă la finalul concertului. “M-am simţit mândră că sunt româncă! Am fost fericită că mi-am putut promova ţara într-un mod pozitiv”, mai spune solista.

De curând, Amna a fost invitată să cânte pentru românii de pretutindeni de către postul ProTV Internaţional, în cadrul programului de Revelion. Acesta se va difuza atât în Europa, S.U.A., cât şi în America Latină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!