O nouă poveste de dragoste în showbiz! Ea, proaspăt divorţată şi el, un super cântăreţ talentat, formează cel ami fresh cuplu!

De Libertatea.ro, pe

După câteva luni în care şi-a lins rănile, în urma divorţului de soţul ei, omul de afaceri Viktor Bieltz, Alinei Puşcaş i-a revenit zâmbetul pe buze. „Vinovatul” pentru starea de spirit a brunetei de la Antena 1 este nimeni altul decât Florin Ristei, cu care aceasta formează un cuplu. Cei doi sunt cea mai fresh pereche din showbiz şi se pare că se înţeleg de minune.

Divorţată de câteva luni, Alina Puşcaş a găsit motive să zâmbească din nou şi asta pentru că bărbatul cu care cârcotaşii spun că se iubeşte se ocupă intens de acest lucru. Este vorba despre Florin Ristei, unul dintre câştigătoriii „X Factor”, cu care Alina Puşcaş formează un cuplu de câteva săptămâni.

Dacă iniţial s-au ascuns de ochii lumii, acum îndrăgostiţii nu se mai fresc. Postează pe conturile lor de socializare fotografii în care apar unul în compania celuilalt, se însoţesc peste tot şi îşi împart atingeri tandre la cel mai nou show la care participă, „Splash! Vedete la apă”. Martori le sunt antrenorii, dar şi concurenţii, care au văzut cum se comportă unul cu altul.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!