Alina Eremia, primul single din cariera solo!

De PR, pe

După ce a câştigat inimile a milioane de fani din întreaga ţară, alături de colegii săi din LaLa Band, Alina Eremia a lansat miercuri seară la ProFM, alături de DJ-ii GreeG şi Onuc primul ei single din cariera solo!
Invitata in studio la ProFM, actrita care o interpreteaza pe Ioana Popa in serialul “Pariu cu viata” la ProTv a povestit despre faptul ca, in paralel cu filmarile si cu concertele pe care le sustine impreuna cu trupa LaLa Band, se va lansa si in cariera solo. Primul pas – piesa “With or Without You”,la a carei compozitie a si participat alaturi de  de Zozo aka Mister Z, cel care a si produs single.
Fanii Alinei care nu au ratat emisiunea lui GreeG si a lui Marius Onuc la ProFM au aflat chiar de la Alina detalii despre piesa, dar si despre viata ei. Ea a povestit ca nu are prieten, si nici mult timp liber. “Petrec cam 10-12 ore la filmari si in weekenduri sustinem si concerte care de ofera ocazia sa ne cunoastem si fanii din tara”, spunand ca i-ar placea foarte mult sa aiba animale de companie, dar momentan nu ar putea sa aiba grija de ele cu acest program.
Ea nu a venit singura la ProFM, ci alaturi de o fana de-ai ei – Alexandra, in varsta de 15 ani, care a castigat un concurs pe care artista l-a organizat pe pagina ei de facebook. Astfel, Alexandra a ghicit prima cum continua un vers din noul single al Alinei, s-a intalnit cu ea si a insotit-o pe aceasta la ProFM.
Alina a mai spus ca este foarte incantata de ce i se intampla in acest moment si ca spera ca piesa sa fie bine primita de public si sa se bucure de succes. Ca un cadou pentru GreeG, Onuc si toti cei aflati pe receptie la ProFM, artista a cantat live o parte din piesa “Rollin’ ” a lui Adele, incantandu-i pe cei doi DJ-i cu vocea ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!