Adrian Artene, accident la schi

Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 10:36

Andrian Artene s-a accidentat pe pârtia de la Straja şi a tras concluzia: „Locul meu nu este pe pârtie”
Adrian Artene, prezentatorul show-ului CanCan Tv, si-a petrecut vacanta de iarna la Straja, impreuna cu fiica sa, Amira si s-au intors cu multe amintiri placute sau…mai putin placute, cum ar fi chiar un mic accident pe partia de schi de la Straja.
“De la Targu Jiu am fost pe Cheile Sohodorului, apoi la Manastirea Tismana. De acolo am ajuns pe Defileul Jiului, iar urmatoarea destinatie a fost statiunea montana Straja, unde eu si cu Amira ne-am plimbat de 6 ori cu telecabina, ne-am dat cu sania si am facut un om de zapada. Amirei ii place foarte mult la munte si sa se joace in zapada. Nu m-am incumetat sa o las pe schiuri pentru sunt un parinte alarmist si imi este frica. Mai mult decat atat, nu am lasat-o pentru ca m-am urcat chiar eu pe schiuri si la primul pas am cazut si m-am accidentat usor dar suficient sa imi dau seama ca acest sport nu este pentru mine. Iar cand vedeam ambulentele venind cand pentru o persoana cu o mana rupta, cand pentru cineva cu un picior fracturat, am renuntat fara niciun regret. Locul meu nu este pe partie!”, povesteste Adrian Artene.
Tot in vacanta de iarna, Adrian Artene a profitat de timpul liber si a facut jocuri educative cu fiica lui: “Am invatat-o pe Amira literele Alfabetului si am facut puzzle-uri. N-am facut in toata copilaria mea atatea puzzle-uri cate am facut acum”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!