Adina Alberts şi-a trecut soţul milionar la regim strict

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 17:32

Viaţa milionarilor a fost mereu un subiect de interes pentru oamenii de rând. Cum trăiesc, ce mănâncă, ce fac zilnic? Merg la piaţă, ca noi, îşi deretică singuri casa? Unii da, alţii ba. Din ce categorie fac parte Viorel Cataramă şi Adina Alberts veţi descoperi azi, fiindcă celebrul cuplu ne-a permis să aruncăm un ochi în intimitatea sa.
El e unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 200 de milioane de euro, ea – unul dintre cei mai frumoşi şi mai cunoscuţi medici esteticieni. Povestea lor de dragoste a început în 2010, s-au căsătorit anul trecut – după ce-au trecut printr-o scurtă separare -, iar acum duc o viaţă invidiată de mulţi, într- o vilă de pe malul lacului Snagov.
Un lucru remarcat de mulţi este că, de când sunt împreună, omul de afaceri Viorel Cataramă a slăbit. Mult. Probabil, pentru a fi la înălţimea celei pe care a numit-o „cea mai frumoasă femeie din Univers”. Ce nu ştie multă lume este că nu doar voinţa proprie l-a făcut pe milionar să revină la silueta din tinereţe, ci şi ajutorul şi cunoştinţele de nutriţie ale soţiei.
Adina l-a trecut la regim strict, iar afaceristul, deşi are bani pentru cele mai fine mâncăruri, din cele mai scumpe restaurante, ia masa acasă, de ani buni. Mănâncă doar ce şi cât îi pune ea în farfurie.
Mai mult pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!