Adele pune cariera pe pauză… pentru dragoste!

De Adina Radu pe

După triumful de la premiile Grammy 2012, Adele a dezvăluit planul de a-şi lua o pauză de la cariera muzicală pentru a se concentra mai mult pe relaţia sa de dragoste cu Simon Konecki.
Artista vrea să petreacă mai mult timp cu iubitul ei pentru că ultima oară când a  pus cariera mai presus de iubire, despărţirea a fost inevitabilă pentru relaţia de atunci. Adele a declarat pentru ediţia Vogue din America următoarele: „Voi lua o pauză de 4-5 ani. Dacă muncesc în mod constant atunci relaţia mea se va destrăma. Cel puţin de data asta, voi avea timp sa fac un album fericit. Voi avea timp să fiu îndrăgostită şi fericită. Nu ştiu exact ce voi face. Poate mă voi căsători. Poate voi face copii. Poate voi planta o grădină de legume.”
Cântăreaţa de 23 de ani mai spune despre ea că este o foarte bună iubită pentru că îi place să gătească, să râdă şi să facă sex.
După ce a plecat acasă cu şase premii Grammy în braţe, Adele a spus despre iubitul ei că este minunat şi că el este foarte mândru de ea. „Lui Simon nu-i păsa ce cred alţi oameni ci pur şi simplu are grijă de mine”.
Credeţi că este cazul ca Adele să facă o pauza pentru a se focusa asupra relaţiei ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro