Acesta este secretul pentru un cozonac pufos. Nu rata cele mai tari trucuri din bucătărie

De Libertatea.ro, pe
Chiar dacă eşti o bună gospodină, niciodată nu strică un sfat în plus, mai ales dacă este împărtăşit de cei cu experienţă. Noi am tras cu ochiul în bucătăria Lidl (bucatarialidl. ro) şi am aflat o mulţime de trucuri folositoare. Şi pentru că nu peste mult timp este Paştele, îţi vom dezvălui secrete despre preparatele specifice acestei sărbători.

Cum mănânci carnea de miel
Carnea de miel este mai greu de digerat, dar, consumat cu moderaţie, mielul este sănătos şi aduce beneficii organismului. O porţie de 100 g are aproximativ 200 de calorii, dacă a fost curăţată bine de grăsime. Carnea este bogată în proteine şi are un conţinut ridicat de minerale (seleniu, fosfor, zinc) şi vitamine din grupa B.
Pentru că este uşor perisabilă, este bine să fie preparată şi consumată proaspătă sau imediat după decongelare. E preferabil să se îndepărteze total grăsimea şi să se marineze carnea pentru a fi mai uşor digerată şi mai gustoasă.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!