1-Q Sapro a mâncat la filmările “Spitalul de demenţă” peste 7 borcane cu compot

De PR, pe Ultimul update Luni, 30 septembrie 2019, 19:54

Joia aceasta de la 21.30 la Pro Tv incepe o nebunie de comedie! “Spitalul de dementa” va trata cu mult umor, in serile de joi, dupa “Las Fierbinti”, realitatea medicala din Romania, cu multe personaje si tipologii binecunoscute, cu umor fin si subiecte savuroase.
Filmarile care au avut loc vara aceasta au fost pline de haz si pentru actorii din distributie, multi dintre acestia fiind agentii lui Toni Grecu de la “Serviciul Roman de Comedie”. De exemplu, 1-Q Sapro, cel care interpreteaza rolul pacientului Trandafir, recunoaste ca laitmotivul secventelor pe care le-a avut el de filmat au fost borcanele cu compot si papucii imblaniti!
Pentru ca in serial personajul Trandafir (1-Q Sapro) imparte cu un alt pacient, Costel (Iulian Postelnicu), nu doar patul de spital, ci si borcanul cu compot, la filmari glumele s-au tinut lant: “Patul de spital il imparteam cu Iulian Postelnicu. Borcanele cu compot ii apartineau. Trandafir ii tot sustragea din ele. Cum la o filmare se trag mai multe duble, compotul avea si el rolul lui. Eu si Iulian tot ceream alte si alte borcane pentru ca se tot goleau. Uite asa a ajuns compotul sub cheie, fiind o marfa rara”, glumeste 1-Q Sapro. “Unul dintre cameramani a avut chiar o replica memorabila. Mai tot timpul eu si Costel stateam in pat si consumam produsul mai sus mentionat. El ne-a intrebat: “Voi sunteti platiti pentru asta?” Mai pe scurt, a devenit o legenda urbana. Se spune ca la o filmare 1-Q Sapro a mancat peste 7 borcane cu compot. Adevarul e ca le-am impartit cu Iulian Postelnicu. Juma-juma. De fapt, aproximativ juma-juma, ca ne mai si certam cand unul avea mai mult”, continua acesta amuzat povestirea.
Insa lucrurile haioase de la filmare nu se opresc aici. 1-Q Sapro isi aminteste ca in toiul verii, cand caldura de afara incingea totul, el a filmat mai tot timpul incaltat cu papuci imblaniti: “La prima filmare am purtat niste papuci imblaniti. Am filmat vara asta. A trebuit sa ii port pe tot parcursul filmarilor si a fost foarte, foarte cald”.
In serialul “Spitalul de dementa” care debuteaza la Pro Tv pe 4 octombrie de la 21.30, 1-Q Sapro este un pacient de etnie rroma, Trandafir, pentru care a si vorbit cu accent: “Mi-a placut foarte mult. In primul rand, echipa a fost extraordinara si ne-am distrat foarte tare. Personajul meu se numeste Trandafir, un barbat de etnie rroma, impuscat intr-un – pardon – testicul de un cumnat, din cauza unei taxe de protectie. Ha fost hin regula. Rolul a fost foarte ofertant. In ce masura am reusit va invit sa va uitati la Pro Tv in fiecare joi, la “Spitalul de dementa”. Ho sa fie si Trandafir hacolo”, incheie acesta.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!