1 iunie 2012: AFI Palace Cotroceni se transformă în mall-ul distracției pentru copii

De PR, pe

Pentru că vrem să-ți amintești de copilărie și să te bucuri din nou de micile plăceri ale vieții te invităm să vii în AFI Palace Cotroceni în perioada 1-3 iunie și “să dai în mintea copiilor” împreună cu cei mici.
Ateliere practice și creative, spectacole cu premii, povești, dans, muzică și premii te așteaptă în AFI Palace Cotroceni începând cu 1 Iunie pentru că mall-ul distracției se va transforma timp de trei zile consecutiv în mall-ul distracției pentru copii.

Mai jos programul evenimentelor:
1 Iunie
1. Căsuţa cu Surprize te provoacă să fii creativ
Pe 1 Iunie, între orele 12:00 – 20:00, Căsuţa cu Surprize oferă celor mici ocazia de a-și demonstra talentele și a se face remarcați în cadrul unor ateliere spectaculoase de kineto, actorie şi jucării handmade.

2. Sincretismulartelor te invită la atelierul „Artă reciclabilă”
Tot pe 1 Iunie, începând cu ora 12:00, vino să afli cum îți poți confecționa singur diverse obiecte decorative din simple sticle, borcane, şerveţele şi alte materiale aflate la îndemâna oricui. Sincretismulartelor ţi-a pregătit “Artă reciclabilă”, un atelier original creat cu scopul de a proteja mediul înconjurător şi de a spori imaginaţia nemărginită a copiilor.

3. Zorky Planet îţi pregăteşte o mulţime de surprize
Zorky Planet organizează în AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 11:00, un eveniment cu totul special pentru cei mici în cadrul căruia vor fi prezenţi animatori, iar copii vor avea parte de face painting si de vată de zahăr. Mai mult, între orele 16:00 – 17:00, Zorky Planet a pregătit un spectacol cu premii, MC şi animaţie pentru toţi doritorii de distracţie.

4. DoReMi te invită la un megaspectacol
DoReMi va desfăşura între orele 13:00 – 18:00 un concurs de miss pentru toate fetiţele cochete, dar şi un spectacol de zile mari cu muzică și dans unde copiii vor primi o mulţime de cadouri.

5. Gymboland te surprinde din nou!
Gymboland ţi-a pregătit un adevărat maraton de dans între orele 18:00 – 20:30, în incinta AFI Palace Cotroceni unde toţi copilaşii sunt invitaţi să ia parte la o seară energică pentru a-și dovedi pasiunea pentru dans.

2 Iunie

Babyblioteca revine cu poveşti celebre în varianta 3D
Pentru că ştim foarte bine că micuţii adoră poveştile, Babyblioteca împreună cu revista „Baby” organizează sâmbătă, 02 iunie, între orele 11:00 – 13:00, o după-amiază în care binecunoscuta actriţă Ştefana Samfira le va citi copiilor o mulţime de poveşti care mai de care mai interesante şi mai amuzante. Mai mult, aceştia vor putea învăţa în joacă multe lucruri noi şi interesante dintr-o serie de cărţi educative şi interactive editate de Corint Junior, partener al evenimentului.

1-3 Iunie

Dremel organizează Atelierul de Bricolaj
Dremel îţi stimulează imaginaţia printr-un interesant Atelier de Bricolaj destinat copilaşilor pasionaţi de artă şi de diverse accesorii handmade! Între 1 şi 3 iunie toţi copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani însoţiţi de părinţi sunt invitaţi să participe la o mulţime de activităţi şi concursuri care le vor dezvolta creativitatea şi originalitatea! Împreună cu părinţii lor, cei mici vor realiza în cadrul atelierelor diverse obiecte decorative şi jucării, picturi şi desene pe diverse materiale, toate acestea într-o atmosferă plăcută și relaxantă.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!