Stilul vestimentar al copiilor celebri

De Diana Sorescu pe 21 iulie 2010

Dacă pe mami şi tati îi vezi mai des la televizor decât acasă, dacă zeci de oameni înarmaţi cu aparate foto se îmbulzesc să te pozeze când ieşi la joacă în parc…

… dacă apari pe coperta celor mai faimoase reviste chiar dacă te pasionează mai mult biberonul decât moda, atunci sigur esti copil de celebritate! Iar asta necesită stil!
Sunt micuţi, dar au personalitate. Şi nici nu ar putea să fie altfel având în vedere că părinţii lor sunt faimoşi, mereu în lumina reflectoarelor, mereu în centrul atenţiei şi sub lupa critică a publicului. Cu voie sau nu, conştient sau nu, copilaşii se adaptează la viaţa de vedetă şi, odată cu vârsta, încep să îşi impună propriul stil, susţinut desigur şi de mămicile grijulii şi atente la doleanţele piticilor lor.

Suri Cruise, micuţa domnişoară

Puştoaica în vârsta de doar 4 anişori şi jumătate cochetează cu moda de când a învăţat să vorbească! Katie Holmes a declarat în repetate rânduri că fetiţa ei îşi alege singură hainele şi că preferă ţinutele feminine şi elegante. Ba mai mult, ea cere în mod expres pantofiori cu toc, rochiţe de prinţesă, tutu-uri de balerină, gentuţe şi machiaj. Şi cum dorinţa ei este lege pentru părinţi, Katie şi Tom îi fac micuţei Suri toate poftele, chiar dacă condurii cu toc au stârnit un adevărat scandal.
Se zvoneşte chiar că Suri are o garderobă în valoare de peste 2 milioane de dolari, iar Katie îi comandă hainuţe unicat la cei mai mari designeri ai lumii precum Versace, Cavalli sau Burberry. Asta da stil!

Shiloh Jolie Pitt, fetiţa cu cravată

Shiloh Nouvele este primul copil biologic al cuplului de aur Jolie-Pitt şi bebeluşul care a primit 4.1 milioane de dolari în primele zile de viaţă, pentru nişte poze. Blondină, cu ochişori albaştri, guriţă în formă de inimioară, Shiloh a moştenit de la părinţii săi trăsăturile perfecte, dar şi temperamentul puternic şi…special al mamei sale.
La 4 ani, Shiloh vrea să fie băieţel. Conform spuselor lui Brad Pitt, micuţa preferă să îmbrace hainele fraţilor săi mai mari, a cerut să fie tunsă scurt şi le spune tuturor să o strige… John. „Shiloh preferă sacourile, pantalonii, costumele. Îi place să se îmbrace băieţeşte şi îşi doreşte cu disperare să fie un mini-Brad” a mărturisit Angelina pentru Vanity Fair.
Chiar şi aşa, Shiloh este un copil reuşit şi o fetiţă foarte frumoasă. Sperăm doar să fie o fază trecătoare, iar rochiţele roz cu pampoane să-i surâdă mai târziu.
Vezi şi alte mini-vedete în pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional