Stil şi seducţie în formula perfectă

De Andra Pecingina pe 23 noiembrie 2009

Orice femeie vrea să atragă atenţia fără să fie desconsiderată, dar este greu de găsit ţinuta perfectă pentru a seduce cu stil. Iată că s-a descoperit formula perfectă pentru a atrage bărbaţii …
… trebuie să dezgoleşti exact 40% din suprafaţa corpului.

Cum au ajuns cercetatorii de la Universitatea din Leeds la această concluzie? Patru femei din echipa universităţii au observat discret dinamica unui club de noapte, analizând ţinutele femeilor prezente şi felul în care s-au comportat bărbaţii cu acestea.

Studiul ne mai spune că cele mai populare femei folosit atât „regula 40 la sută” în ţinută, dar şi alte trucuri pentru a atrage bărbaţii: haine strâmte şi dans provocator.  

Noi ne-am întrebat ce înseamnă 40% … Pentru a transformă vestimentaţia în date cuantificabile au împărţit corpul unei femei astfel: fiecare braţ reprezintă 10%, fiecare picior 15 şi trunchiul 50%. Astfel au reuşit să cuprindă informaţiile culese din clubul de noapte în procentajul perfect de piele vizibilă pentru a atrage sexul opus.  

Cercetătoarele au observat faptul că acele femei care au expus mai mult din corpul lor într-o seară în club nu au avut parte de atenţie masculină. Studiul ne mai spune că dezgolind prea mult riscăm să îndepărtăm bărbaţii. „Dezvăluirea unui procent mai mare de 40 la sută din piele indică faptul că femeile vor să arate că sînt disponibile, dar astfel scot în evidenţă că sînt predispuse la infidelitate” a declarat pentru Daily Mail psihologul Colin Hendrie.  

Se pare că există multe ţinute de pe covorul roşu care nu se încadrează în normă, printre care celebra rochie cu ace de siguranţă Gianni Versace purtată de Liz Hurley, sau rochia verde Valentino care a făcut-o celebră pe Jennifer Lopez.  

Încă nu ştim cum să folosim informaţiile oferite de noul studiu dar suntem curioase să aflăm tu cât şi cum dezgoleşti?

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"