Stil de viata sanatos

De Revista Look pe 05 noiembrie 2009

In lupta noastra de a duce o viata echilibrata si de a avea un regim alimentar cat mai sanatos, avem in Maggi un aliat de nadejde.

Stil de viata sanatos

In lupta noastra de a duce o viata echilibrata si de a avea un regim alimentar cat mai sanatos, avem in Maggi un aliat de nadejde.

Fructul minune
Cat de multe calitati are fructul de kiwi? Ca sa iti faci o idee, iti spun doar ca ar fi nevoie de mult spatiu pe pagina pentru a le putea enumera pe toate. Este fructul cel mai bogat in substante nutritive, contine cupru, potasiu, magneziu si minerale esentiale. Un fruct de kiwi (ce are numai 45 de calorii) contine mai multa vitamina C decat o portocala si reprezinta un sfert din aportul zilnic de vitamina E recomandata. Astfel, fructul de kiwi ajuta la intarirea sistemului imunitar, este un puternic antioxidant si reduce riscul aparitiei unor boli grave.

Vesti bune
Desi considerata de unele persoane un viciu, cafeaua nu este pe lista de interzise nici macar la cele mai drastice diete – evident, fara zahar sau lapte. Motivul? Cafeina, care se gaseste in cafea sau ceai, actioneaza ca un stimulent asupra organismului, determinand o ardere mai rapida a caloriilor obtinute din grasimi. Consumata moderat si in stare cat mai pura, cafeaua poate avea, deci, efecte benefice asupra organismului. Aceasta teorie este confirmata si de studiile recente furnizate de Nescafé.

Ciocolata neagra
In cautarea unor bunatati permise intr-un regim de viata sanatos (pe care cei mai multi dintre noi incearca sa il adopte), am gasit un raspuns unanim: ciocolata. Da, ai citit bine! Insa, evident, exista si o conditie: sa aiba concentratie cat mai mare de cacao (peste 60%). Ai voie (ba chiar este recomandat) sa mananci cateva cubulete de ciocolata pe zi, caci flavonoizii din cacao ajuta la scaderea colesterolului si la normalizarea tensiunii arteriale. Treptat, renunta la clasica ciocolata cu lapte si alege una cu continut mai mare de cacao. Te vei obsinui cu gustul mai amarui si te vei bucura de un desert delicios!

Stil de viata sanatos
In lupta noastra de a duce o viata echilibrata si de a avea un regim alimentar cat mai sanatos, avem in Maggi un aliat de nadejde. Prin campania Pentru un stil de viata sanatos, Maggi arata ca o alimentatie echilibrata poate fi in acelasi timp si gustoasa, cu putina imaginatie si cunoscand cele mai potrivite metode de preparare a ingredientelor. Gatitul este cea mai buna metoda pentru a avea controlul total asupra calitatii si valorilor nutritionale ale ingredientelor folosite.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani