Stiati ca… (Gecad)

De Unica.ro, pe

…  AXIGEN, produs de GECAD Technologies, este singurul server de email produs in Romania, e considerat una dintre cele mai bune 10 tehnologii de mesagerie electronica din lume, iar prin AXIGEN se …
…  AXIGEN, produs de GECAD Technologies, este singurul server de email produs in Romania, e considerat una dintre cele mai bune 10 tehnologii de mesagerie electronica din lume, iar prin AXIGEN se desfasoara traficul de email a peste 6 milioane de utilizatori din intreaga lume?

… Sentinet te poate ajuta sa previi cu pana la 50% sansele ca un document sa poata fi copiat pe stick de memorie USB?

… prin ePayment, platforma de plati online a GECAD ePayment, magazinele online romanesti au  tranzactionat, in 2008, 46 de milioane de euro, iar pe 5 februarie 2009, ePayment a inregistrat tranzactia cu numarul 1 milion?

 

… in tot anul 2008 s-au derulat online cu cardul, in magazinele romanesti, peste 650.000 de tranzactii?

… in perioada 2005-2008 numarul amenintarilor informatice de pe web a crescut cu aproape 2000%, conform unui studiu Trend Micro, citat de GECAD NET?

… cel mai brutal virus al ultimilor ani este cunoscut sub denumirile Confickr, Kido sau Downadup si a facut de la inceputul anului peste 10 milioane de victime in toata lumea?

… conform unui studiu GECAD NET de la finalul anului 2008, 90% dintre site-urile romanesti au vulnerabilitati cu grad ridicat de risc?

… de la inceputul anului pana la sfarsitul lunii martie, romanii au cheltuit online cu 10% mai mult pe bilete la concerte si spectacole decat pe produse IT? Poza concert

… in primele trei luni ale anului 2009, romanii au cumparat online de cinci ori mai multe asigurari decat in aceeasi perioada a anului 2008?

… produsele industriei telecomunicatii (telefoane mobile, plata abonamente, cartele prepay etc) sunt cel mai des achizitionate produse pe internet, acumuland 35% din numarul total al tranzactiilor in 2008?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!