Stiati ca… (Carturesti)

De Unica.ro, pe

1.    Cea mai mare librarie din lume este ,,U.S. Library of Congress” si o gasiti in Washington, DC

2.    ,,The Library of Congress” are o colectie de 29 de milioane de carti.

3.   …
1.    Cea mai mare librarie din lume este ,,U.S. Library of Congress” si o gasiti in Washington, DC

2.    ,,The Library of Congress” are o colectie de 29 de milioane de carti.

3.    Libraria Carturesti lucreaza cu peste 300 de furnizori din tara si din strainatate

4.    La Carturesti gasesti 400 de sortimente de ceaiuri din întreaga lume

5.    In nordul Londrei, in Colindale, la Libraria Britanica de Ziare,  ai acces la toate editiile ziarelor britanice si la cele straine. Gasesti deasemenea reviste populare si benzi desenate.

6.    Poetul si criticul britanic Martin Seymore-Smith considera cap de lista intre cele 100 de carti importante, I Ching (Cartea Schimbarilor)

7.    Britanica Agatha Christie a scris 85 de carti si este pe locul doi, dupa Shakespeare, in topul vanzarilor, pe lista best-sellerilor

8.    Aphrodita Jones a scris o carte in 2005 despre procesul celui mai mare entertainer din lume, Michael Jackson. Cartea se numeste Michael Jackson Conspiracy.

9.    Cea mai veche copie cunoscută a Noului Testament a fost publicată online pentru prima dată joi, 24 iulie, de către British Library care a cumpărat câteva sute de pagini ale manuscrisului din Rusia, unde se afla una din cele patru părţi ale documentului, potrivit CNN

10.    World Digital Library este cea mai mare biblioteca virtuala din lume, care reuneste manuscrise antice chinezesti, milioane de carti, opere de arta, harti, filme si continut audio si video din bibliotecile nationale si galeriile din Europa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!