Stiati ca… (BitDefender)

De Unica.ro, pe

1. Conficker este virusul  care a afectat până în prezent milioane de calculatoare din întreaga lume.  Se răspândeşte singur, fără a avea nevoie de implicarea unui persoane, plimbându-se …
1. Conficker este virusul  care a afectat până în prezent milioane de calculatoare din întreaga lume.  Se răspândeşte singur, fără a avea nevoie de implicarea unui persoane, plimbându-se de la PC la PC, exploatând o breşă de securitate din sistemul de operare Windows.

2. Revista PC World a ales BitDefender drept cea mai buna solutie antivirus in 2006.

3. Daca intri pe www.bitdefender.ro afli in doar 30 de secunde daca calculatorul tau este infectat.

4. BitDefender protejeaza in mod eficient peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi companii din peste 180 de ţări.

5. China are un numar de aproximativ  250 de milioane  utilizatori de calculatoare.

6. Folosirea unui antivirus „bun” nu te fereşte în mod automat de infectarea cu viruşi, nici un program antivirus nefiind 100% sigur, viruşi noi apărând la fiecare oră, fiind imposibil pentru producătorii de antiviruşi să-i identifice şi să actualizeze baza de date.

7. Gary Mckinnon (40 de ani) a pus la cale cel mai mare atac informatic din istoria retelei de computere a guvernului SUA, incluzand retelele NASA, ale marinei, ale armatei si ale aviatiei americane. S-a conectat ilegal la 97 de computer si a  provocat daune in valoare de 700.000 $.

8. Shimafuji, un producator japonez, a creat cel mai mic PC din lume – SEMC5701 – care incape in orice buzunar. Space Cube masoara 52 x 52 x 48mm, include o memorie flash de 16 MB, 64MB de RAM si 300 MHz CPU.

9. Ai sansa sa-ti indeplinesti toate visurile mai repede de deadline.  Da un search pe google la second life si traieste-ti viata asa cum ti-ai imaginat.

10. În 2008 în România s-au vândut circa 1.080.000 de calculatoare. 2009 însă ar putea aduce pentru prima dată o scădere a numărului de unităţi vândute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!