Soția lui Adrian Daminescu: ”Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie”

De Unica.ro pe 18 ianuarie 2018
Adrian Daminescu și soția lui, Daniela, sunt căsătoriți de zece ani, dar puțini din fanii lui au știut că ea a mai fost căsătorită o dată. Primul ei soț s-a stins în urma unei boli crunte pe data de 18 ianuarie 2003.

Chiar dacă și-a refăcut viața alături de cunoscutul interpret, Daniela nu l-a uitat pe primul soț și a marcat comemorarea lui pe pagina de Facebook.

”Drum drept si luminos celor care s-au ridicat la cer in ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu sa ii aiba in paza sa si sa le inalte sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viata aproape 2 decenii, a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare. Au trecut 15 ani,sigur, viata isi urmeaza cursul dar datoria noastra, a celor ramasi aici , pe pamant este sa ii pomenin si pretuim pe apropiatii nostrii ridicati la cer.drum lin , in lumina, printre stele si odihna vesnica. Amin”, a scris Daniela pe Facebook.

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019

Simona Halep s-a calificat în turul al III-lea al Australian Open 2019