Soția lui Adrian Daminescu: ”Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie” | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Soția lui Adrian Daminescu: ”Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie”

Adrian Daminescu și soția lui, Daniela, sunt căsătoriți de zece ani, dar puțini din fanii lui au știut că ea a mai fost căsătorită o dată. Primul ei soț s-a stins în urma unei boli crunte pe data de 18 ianuarie 2003.

Chiar dacă și-a refăcut viața alături de cunoscutul interpret, Daniela nu l-a uitat pe primul soț și a marcat comemorarea lui pe pagina de Facebook.

”Drum drept si luminos celor care s-au ridicat la cer in ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu sa ii aiba in paza sa si sa le inalte sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viata aproape 2 decenii, a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare. Au trecut 15 ani,sigur, viata isi urmeaza cursul dar datoria noastra, a celor ramasi aici , pe pamant este sa ii pomenin si pretuim pe apropiatii nostrii ridicati la cer.drum lin , in lumina, printre stele si odihna vesnica. Amin”, a scris Daniela pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: