Sologamia – noul trend în materie de relații

Cine are nevoie de un mire?

Sologamia este noul trend în materie de relații. Ce este sologamia? Este căsătoria cu sine, este relația pe care ți-o asumi cu tine, o relația mult mai profundă decât orice altă relație pe care ai mai avut-o până acum.

Erica Anderson, o femeie de 37 de ani tocmai a trecut printr-un astfel de eveniment. Ea a declarat că se săturase de oamenii care o tot întrebau de ce este încă singură, așa că a decis ca în fața familiei și prietenilor să se căsătorească cu ea însăși.

Anderson a spus că “Eu aș spune că femeile aleg să-și spună Da lor. Înseamnă că suntem suficient de valoroase, chiar dacă nu avem un partener de viață.”

Căsătoria cu sine sau sologamia este un trend care devine extrem de popular în vest, dar nu este un trend cu adevărat nou.

Carrie Bradshaw a menționat această idee în serialul Sex and the City după ce a fost certată de o prietenă măritată și cu copii. Aceasta a certat-o pentru că dă prea mulți bani pe pantofi și că nu are o viață normală. Carrie s-a răzbunat invitând-o la nunta ei cu ea și cerându-i cadou de nuntă o pereche de pantofi.

Sursa foto Facebook

Citește și Lucruri ciudate din antichitate despre sexualitate și căsătorie

Citește și Despre monogamie și infidelitate, cu psihoterapeutul Esther Perel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: