Marian, 15 ani, nu l-a mai aşteptat pe Moş Crăciun

De Erika Chivu, pe

„Vreau multă sănătate şi putere să trec cu bine peste această cumpănă grea din viaţa mea…” asta a citit Moş Crăciun în scrisoarea lui Marian, un băieţel de 15 ani internat…
… la Fundeni cu leucemie. 

Pe Marian l-am cunoscut cu ocazia campaniei „Donează şi ajută-i să spere la viaţă” desfăşurată de Unica.ro în sprijinul copiilor bolnavi de cancer internaţi la spitalul Fundeni, secţia de pediatrie.

Dintre toate scrisorile pe care le-am primit, cea a lui Marian a fost singura care nu spunea nimic de jucării, dulciuri, telefon sau laptop. Marian îşi dorea doar sănătate şi viaţă lungă alături de mama şi de fraţii lui.

Din păcate, miracolul de Crăciun nu a avut loc. Marian a murit pe 23 decembrie, seara, la Terapie Intensivă. Fusese diagnosticat în luna octombrie, dar nu a apucat să termine tratamentul care i-ar fi putut salva viaţa.

Pentru mama şi fraţii lui, Sărbătorile de iarnă nu vor mai fi niciodată ca înainte. Pe 24 decembrie, în ziua de Ajun ei nu erau acasă, în jurul bradului, ci mergeau la spital cu un sicriu mic, de copil. Nu speră decât că acum, Marian este alături de tatăl lui care a decedat acum patru ani.

Iată scrisoarea lui Marian pentru Moş Crăciun! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Marian, 15 ani, nu l-a mai aşteptat pe Moş Crăciun

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!