Smiley şi Laura Cosoi – Revelion şi aniversare la pachet!

De Unica.ro pe 05 ianuarie 2010

Smiley şi iubita lui, actriţa Laura Cosoi, şi-au petrecut noaptea dintre ani la concertele pe care interpretul le-a susţinut în Bucureşti. Pentru Laura, trecerea în noul an a fost una de neuitat.

„Fix la 12 noaptea, în faţa Palatului Parlamentului, sub un foc de artificii superb, am trecut în noul an. Eram alături de Andrei, care urma să urce pe scenă, şi în faţa noastră era o mare de oameni fericiţi, pregătiţi să-l întâmpine pe 2010. Din păcate, nu am avut şampanie dar am fost împreună şi asta a contat cel mai mult. Ne-am sărutat şi ne-am pus fiecare o dorinţă. Rămâne însă secretă, ca să fim siguri că se va îndeplini”, spune Laura.

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut primele ore din 2010 alături de familie şi prieteni. „După ce Andrei a terminat concertele am mers în club, unde ne aşteptau toţi prietenii. Alături de sora mea, sosită de la Iaşi, şi toţi prietenii noştri am petrecut până dimineaţa. Am intrat cu dreptul în noul an, înconjuraţi de cei dragi şi plini de voie bună”, mărturiseşte Laura.

Pentru ea, petrecerea a continuat şi pe 2 ianuarie când şi-a aniversat ziua de naştere. „Este pentru prima dată când îmi aniversez ziua de naştere în Bucureşti şi, după mulţi ani, sunt acasă, în România. De regulă plecam din ţară de Revelion şi întotdeauna petreceam de ziua mea printre străini.

Acum am fost alături de familie şi prieteni şi m-am distrat foarte bine. Am avut parte de un început de an plin de petreceri şi voi continua aşa pentru că aştept să se întoarcă şi prietenii care au plecat de sărbători şi să ciocnim un pahar de şampanie”, declară actriţa.
Foto: PR

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară