Show electrizant Mika la Orange Summer Party

De Revista Look pe 29 iulie 2010
Fără categorie

Show electrizant Mika la Orange Summer Party

Peste 30.000 de spectatori au fost prezenti pe 24 iulie pe plaja H2O din Mamaia, unde artistul britanic Mika a sustinut un show incendiar in cadrul evenimentului Orange Summer Party.

Mika si-a impresionat fanii din Romania
Australienii de la Cut Copy au deschis seara, pregatind publicul pentru intrarea electrizanta a lui Mika. Primul concert din cariera artistului britanic sustinut pe plaja a debutat cu melodia “Relax, Take It Easy”, urmata de hituri precum „Big girl, you are beautiful”, „We are golden” sau „Rain”.

Prezenta discreta in afara scenei, la concert Mika si-a impresionat cu adevarat fanii din Romania: a interpretat formidabil melodiile care l-au consacrat, a cantat si a dansat cu multa energie si a comunicat in permanenta cu publicul, reusind sa creeze o atmosfera de exceptie.

Sunetul perfect, baloanele sub forma de sfere luminoase cu care s-au jucat atat publicul, cat si Mika, precum si focul de artificii cu care s-a incheiat concertul sunt doar cateva dintre elementele care au intregit atmosfera la Orange Summer Party anul acesta.

Publicul de la Orange Summer Party a cantat impreuna cu Mika, avand la dispozitie versurile melodiilor prin intermediul unei pagini web care putea fi accesata prin hot spot-ul WiFi amplasat de Orange pe plaja.

Dupa concert, Mika a declarat, prin intermediul contului sau Twitter (twitter.com/mikasounds): “Sunt la aeroport in Bucuresti. Am avut un show de milioane aseara pe plaja, in Romania”.

Record de audienta
Concertul Mika a strans deja sute de articole si comentarii pe bloguri, pe Twitter, pe Facebook – incusiv pe pagina oficiala Orange România, si peste 100 de clipuri pe YouTube.

Al cincilea eveniment din seria Orange Summer Party, concertul Mika a inregistrat un record de audienta pentru intreaga serie. Din 2007, la Orange Summer Party au cantat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy si I Am Kloot.

Castigatorii Orange
Castigatorii excursiilor organizate de Orange au avut si ei parte de surprize placute.

Castigatorii week-end-ului VIP, impreuna cu cate un prieten, au calatorit cu elicopterul din Bucuresti la Mamaia, apoi au fost adusi cu limuzina in zona VIP amenajata de Orange pe plaja. Dupa concert, s-au cazat la un hotel de 4 stele din statiune, iar a doua zi au pornit cu limuzina spre capitala.

“Excursia oferita de Orange a fost fantastica. Pentru prima data cu elicopterul, am trait senzatii maxime, iar concertul Mika a fost de vis. Prietenul meu este fan de mai mult timp, dar eu am devenit acum”, a declarat Simona Sandu, unul dintre castigatorii week-end-ului VIP oferit de Orange.

Si castigatorii excursiilor cu autocarul s-au bucurat de un tratament special. Însotiti de cate un prieten, acestia au avut ocazia sa isi faca inca de pe drum incalzirea pentru marele spectacol, atmosfera fiind animata in autocar de un DJ si improspatata cu bauturi racoritoare si gustari.

Orange Summer Party este un eveniment organizat de Orange Romania, cu sprijinul Livada. Editia din acest an a avut printre sponsori si LG Romania.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional