Video: Destinul i-a adus împreună după 10 ani

De Stela Moisescu pe

Am primit în inbox un e-mail cu titul „poveste de dragoste”. L-am deschis, fără să bănuiesc că voi cunoaşte doi oameni incredibili, care mă vor face să cred în…
… suflete pereche şi poveşti de iubire cu final fericit. Sunt mai sceptică din fire… Am citit e-mail-ul şi am rămas uimită. Iată ce era scris în el:


„Sunt Elena, iar pe soţul meu îl cheamă Gabriel. Avem o poveste interesantă şi draguţă, zic eu. Ne-am cunoscut acum 11 ani, am ieşit de câteva ori, până într-o seară când domnul mi-a spus că pleacă la fotbal cu baieţii. A fost plecat vreo 10 ani, când ne-am reîntâlnit întâmplător într-un salon de frumuseţe şi de atunci nu ne-am mai despărţit. Ne-am căsătorit şi avem o minunăţie de fetiţă.”

I-am contactat şi i-am întrebat dacă ar dori să împărtăşească povestea lor cititoarelor unica.ro, iar ei au fost imediat de acord. Aşa s-a născut filmuleţul de mai jos, care te învaţă că orice eşec este un nou început şi că uneori viaţa şi coincidenţele ei sunt mai presus de ceea ce tu ai plănuit cu atenţie.

Urmăreşte povestea cuplului, şi nu uita să ne spui daca eşti PRO sau ANTI Valentine’s Day?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă