De Valentine’s Day bărbaţii vor sex, femeile romantism

De Stela Moisescu pe

Pe 14 februarie cuplurile sărbătoreasc Ziua Îndrăgostiţilor. Cum? Fâcând compromisuri! Bărbaţii se chinuiesc să scrie felicitări romantice şi îşi dau jumătate de salariu…
seara la restaurant, iar femeile dau fuga la raionul cu lenjerie intimă, căutând ceva cât mai sexy pentru o noapte de pasiune. Ce gândim de fapt pe 14 februarie? Jumătate dintre femei cred că Valentine’s Day este o sărbătoare romantică, dar 60% dintre bărbaţi o denumesc o „conspiraţie comercială”.

Aşadar, este incredibil de admirabil modul în care ne sacrificăm unii pentru alţii în numele iubirii. Într-un studiu realizat de tressugar.com care a intervievat mii de bărbaţi şi femei s-a ajuns la concluzia că bărbaţii văd în Valentine’s Day o ocazie de a face sex, iar femeile de a mânca în oraş.

Bărbaţii nu pun mare preţ pe cadourile romantice. Se pare că jumătate dintre bărbaţi vor să primească doar sex în dar, iar alţi 20% spun că nu vor absolut nimic. Aşadar, potrivit statisticilor, n-ar trebui să te îngrijorezi că nu ştii ce cadou să-i cumperi iubitului tău.

Femeile, în schimb, consideră că de Valentine’s Day partenerul ar trebui să facă un gest romantic. Un sfert dintre femei vor o cină la lumina lumânărilor, 14% şi-ar dori o felicitare, iar 12 % se mulţumesc cu un buchet de flori. Doar 14% dintre femei vor să facă sex de Valentine’s Day.

Dacă la sex şi la romantism suntem diametral opuşi, când vine vorba de aspectul financiar ambele sexe gândesc la fel. 70% dintre femei vor ca partenerul să facă cinste pe 14 februarie, iar 80% dintre bărbaţi sunt fericiţi să plătească.

Tu cum vezi Valentine’s Day: o sărbătoare romantică sau o conspiraţie comercială? Spune-ne părerea ta: eşti PRO sau ANTI Valentine Day?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă