Melodii străine sau româneşti de Valentine’s Day?

De Stela Moisescu pe

Tu pe ce fundal sonor vrei să sărbătoreşti Valentine’s Day: unul autohton sau unul venit peste hotare? Ţi-am pregătit patru confruntări muzicale, în funcţie de activitatea…
… pe care o preferi de Ziua Îndrăgostiţilor.

Spune-ne ce părere ai: melodiile româneşti sau cele străine sunt mai romantice?

Declaraţie de dragoste muzicală  

Orice femeie îndrăgostită şi-ar dori ca iubitul să o răsfeţe de Valentine’s Day cu o declaraţie de dragoste inedită. Ea poate fi chiar şi sub forma unei melodii trimise pe internet. Atâta timp cât versurile sunt sugestive, ce-ţi mai poţi dori? Eventual ca iubitul tău să apeleze la versurile autohtone sau la versuri străine…

Tu ce melodie ai vrea să îţi cânte iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor: „Cele două cuvinte”, Taxi şi „Just the way you are”, Brono Mars?

Blues pentru dans în doi de Valentine’s Day

Puteţi încheia o cină romantică organizată la voi acasă cu un dans lent pe o melodie care să vă alimenteze şi mai tare sentimentul de iubire şi contopire cu celălalt. Această melodie trebuie să aibă un ritm constant şi versuri pline de inspiraţie, care să vă meargă la inimă.

Pentru un moment atât de special, cum este un dans lent în doi, tu ce melodie ai alege: „Pe Sârmă”, Vama sau „Unthinkable”, Alicia Keys?

Melodii de club pentru Valentine’s Day

Unele cupluri aleg să iasă seara în oraş într-un loc distractiv, dacă nu au chef de un blues dansat acasă la lumina lumânărilor. Ţi-ai dori ca Dj-ul să pună o melodie care să vă electrizeze şi care să oglindească exact magia dintre voi. Artiştii români mai nou, lansează o mulţime de melodii excelente pentru club, dar reuşesc oare să îi întreacă pe artiştii străini?

Tu pe ce ai dansa în club cu iubitul tău: „Cu tine în Rai”, Crush ft. Alexandra Ungureanu sau „Heartbeat”, Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger?

Melodii pentru striptease de Valentine’s Day

Seara, dacă rămâneţi acasă îl poţi surprinde de Ziua Îndrăgostiţilor cu un striptease. Desigur, un moment atât de special are nevoie de o melodie exact pe gustul tău. Contează atât ritmul, cât şi versurile, pentru ca ea să îţi ofere o dispoziţie sexy.

Ce te-ar îmbia mai tare să dansezi lasciv: „Sufletul meu”, Anda Adam sau „Please”, Toni Braxton?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro