Confesiuni Între Prietene: Valentine’s Day, o zi obişnuită

De Stela Moisescu, pe

Cititoarele Unica.ro şi-au povestit ieri şi azi în comunitate ce planuri au avut de Valentine’s Day, cum au sărbătorit până la urmă, ce cadouri şi suprize au primit şi au oferit.
Răspunsurile lor oglindesc faptul că anul acesta Ziua Îndrăgostiţilor a trecut aproape neobservată.  

Dacă şi tu eşti dezamăgită că iubitul tău a rămas indiferent pe 14 februarie şi nu a făcut vreun gest romantic cu ocazia Valentine’s Day, citeşte următoarele confesiuni. Te vor consola!

Sufletista, povesteşte Între prietene că a avut planuri măreţe de Ziua Îndrăgostiţilor. I-a cumpărat un cadou partenerului ei, pe care acesta şi-l dorea de mult timp şi voia să-i ofere o seară romantică. Soţul e i-a făcut însă un dar lipsit de imaginaţie şi efort… o ciocolată. Ea s-a declarat nemulţumită de gestul soţului ei şi ne-a mărturisit că nu i-a mai oferit cadoul în care investise atât de mult. Ea spune că o să i-l dea de ziua lui, care se apropie şi se consolează la gândul că măcar a economisit nişte bani.

Luciana crede că Sufletista ar trebui să fie fericită cu ciocolata primită în dar, care până la urmă, reprezintă un gest… Ea n-a primit nimic de la iubitul ei, deşi l-a aşteptat acasă într-o ţinută provocatoare. Din păcate, pentru Luciana acesta a fost cel mai penibil 14 februarie…

Cinnamon, o altă cititoare, ceva mai norocoasă, am putea spune, a fost la film cu iubitul ei, iar apoi au avut parte de „o cină romantică” la un fast food. În acelaşi timp ea speră că noi am sărbătorit mai frumos Ziua Îndrăgostiţilor.

Sunrise ne mărturiseşte că a primit flori în dar de la iubitul ei, dar asta mai mult pentru că se certaseră cu o zi înainte, căci până acum n-au sărbătorit în niciun an Valentine’s Day, ne spune ea.  La fel, Simone spune că i-a pregătit iubitului ceva bun de mâncare, dar nu pentru această ocazie.

Simonag adaugă şi ea că Valentine’s Day a trecut ca oricare altă zi, fără niciun plan în doi sau cadouri oferite.

Având în vedere lipsa de romantism a bărbaţilor, poate că ar trebui să învăţăm din cuvintele lui Yrys, care spune că nu a avut pretenţia să primească vreun cadou de la iubitul ei, doar a vrut să petreacă seara cu el. Aşa s-a şi întâmplat: au mâncat bomboane de ciocolată, au ascultat câteva melodii şi s-au bucurat unul de compania celuilalt.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!