Sex tantric

De Revista Look pe 14 ianuarie 2010

Ritualurile Tantra (vechi de peste 4.000 de ani), conduc catre o comuniune spirituala a cuplului. Putem folosi energiile tantrice pentru cresterea placerii sexuale si pentru experimentarea unor orgasme (multiple) mult mai intense.

Sex tantric

Ritualurile Tantra (vechi de peste 4.000 de ani), conduc catre o comuniune spirituala a cuplului.

Garderoba de… casa
Ei bine, da, exista si asa ceva! Ba chiar este extrem de importanta! Oricat de comod te simti imbracata intr-un tricou larg si o pereche de pantaloni de trening, nu este cea mai buna alegere daca vrei sa citesti dorinta in ochii iubitului tau ori de cate ori trece pe langa tine. Renunta la comoditate, in favoarea unei tinute de casa sexy. Un tricou stramt, un maieu semi-transparent sau un decolteu adanc… sunt sigura ca ai deja multe idei potrivite! S-ar putea sa fii intrerupta des de la preparatul cinei…

Post-it!
Le-am intrebat pe colegele mele de redactie care au fost ultimele surprize pe care le-au facut partenerilor lor. Unul dintre raspunsuri a fost mesaje de dragoste, pe post-it-uri lipite prin toata casa. Este o idee care m-a cucerit, caci de obicei uitam sa ne jucam, ne maturizam prea repede. Sunt sigura ca o declaratie de dragoste, haioasa si provocatoare (pe care el o citeste dimineata, de pe biletelul lipit pe frigider) ii face ziua mai frumoasa. Iar pe tine, mai iubita… Pune-ti imaginatia la incercare!

Sex tantric
Ritualurile Tantra (vechi de peste 4.000 de ani), conduc catre o comuniune spirituala a cuplului. Putem folosi energiile tantrice pentru cresterea placerii sexuale si pentru experimentarea unor orgasme (multiple) mult mai intense. Partenerii detin controlul sexual, comunica, ofera si primesc placere, experimenteaza. Cu ajutorul tehnicilor tantrice, cei doi parteneri isi depasesc limitele, isi descopera cu adevarat corpul si ceea ce le creeaza placere.

Tehnici sexuale tantrice:

  • Uitati-va unul la celalalt in timpul actului sexual – este un gest intim, care creste energia sexuala.
  • Reglati-va respiratia unul dupa celalalt si asociati-o cu penetrarea – un ritm lent si o respiratie sincronizata, usoara, confera o placere incredibila.
  • Nu va grabiti – acordati suficient timp preludiului si concentrati-va intreaga energie asupra partenerului. Miscarile lente prelungesc acutul sexual.
  • Incercati sa aveti orgasm simultan.
Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară