Sex si imaginatie

De Revista Look pe 02 iulie 2010

Din pacate, in cuplurile mai longevive, in cele mai multe cazuri sexul devine o rutina. Preia tu initiativa si incearca sa transformi momente banale din zi in cele mai pasionale si inedite partide de sex.

Sex si imaginatie

Vorbiti, incercati, jucati-va
Te frustreaza un moment de pauza din timpul actului sexual, sa zicem pentru o… imbratisare? Iti este teama sa comunici cu el in timp ce faceti sex, pentru a „nu strica momentul“? Daca da, este timpul sa incerci sa faci niste schimbari. De exemplu, nu te feri sa si spui, chiar in momentul respectiv, ca iti place pozitia in care faceti sex. Asta il va stimula mai mult decât crezi. Sau opreste-te, strânge-l in bra]e si sopteste-i la ureche cât de mult il iubesti. Ridica-te si roaga-l sa vina dupa tine, pentru ca vrei sa incercati o pozitie noua. Totul este sa va folositi imaginatia si sa nu va fie teama sa comunicati.

Comunicare non-verbala
A-i spune partenerului tau „te iubesc“ nu este un lucru pe care sa il neglijezi (asta doar daca o simti cu adevarat). Tine ansa cont de faptul ca 75% din comunicare este de tipul non-verbala. Invata sa comunici in acest fel cu partenerul tau! Nu numai ca va ajuta sa evitati multe dintre conflicte, ci este si o modalitate prin care va puteti apropia mai mult unul de celalalt. Atingerile, privirile, expresiile fetei, miscarile, toate sunt mesaje non-verbale pline de intelesuri. Si, in final, sexul ramâne una dintre cele mai placute metode de comunicare dintre voi…

Regele Havanei
Literatura erotica abordeaza din ce in ce mai des subiecte tabu. „Regele Havanei“, semnata de Pedro Juan Gutiérrez, se inscrie in aceasta categorie, atât ca si continut, cât si ca modalitate de redare. Dupa o copilarie cumplita, cu multa suferinta, minciuni si inselatorii, Rey ajunge, la 17 ani, sa vânda placere si sa fie intretinut de numeroasele sale iubite. Devine un rege al sexului dezlantuit, un monarh al placerii orgasmice. Lipsit de identitate sexuala, singura calitate pe care si-o poate valorifica este uriasa potenta sexuala.

Sex si imaginatie
Din pacate, in cuplurile mai longevive, in cele mai multe cazuri sexul devine o rutina. Cei doi parteneri ajung acasa dupa serviciu, iar seara se desfasoara dupa un program deja stiut (o cafea cu prietenii, vizionarea unui film, cina, treburi casnice). O data sau de doua ori pe saptamâna „se stie“ (ca un fel regula nescrisa a celor doi) ca vor face sex. Inevitabil, in pat. Toata aceasta desfasurare a lucrurilor nu are cum sa fie benefica relatiei. Intr-o sâmbata dimineata, propune-i sa faceti curat in baie… dezbracati. Cu siguranta nu veti ajunge sa curatati nici macar chiuveta, dar cui ii mai pasa?

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară