Set-up-ul competițional Ninja Warrior România, construit în doar patru zile. Cum arată impresionantul studio FOTO

Set-up-ul competițional Ninja Warrior a fost contruit în doar patru zile de o echipă de profesioniști formată din 200 de persoane.

Pentru crearea celor patru trasee, 43 de obstacole, Muntele Midoriyama și platformele de start, constructorii au avut nevoie de patru zile, a anunțat Pro TV prin intermediul unui comunicat.

Pentru platourile de filmare s-au folosit peste 1200 de lumini și peste 100 de metri pătrați de ecrane LED.

Foto: PRO TV

Citește și: Octavian Strunilă face dezvăluiri din Madagascar. El va prezenta emisiunea ”Ultimul trib”

Întregul „studio” Ninja Warrior România este extraordinar. Se întinde pe o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați, doar zona competițională are 7.000 de metri pătrați, iar pentru construcția obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier și oțel și 440 metri cubi de apă în piscine. E o desfășurare de forțe incredibilă!”, a afirmat Costi Mocanu, fost director al postului și una dintre vocile clasice ale PRO TV-ului.

Pe de altă parte, Daniel Nițoiu, prezentator de știri, s-a declarat impresionat de întreaga construcție Ninja Warior România.

Pur și simplu rămâi uimit când vezi întregul set-up, cu toate luminile aprinse, cu muzică, atmosferă și așa mai departe. Pentru că e un set-up construit în exterior, muntele Midoriyama se zărește de la câțiva kilometri depărtare și trecătorii fac coadă la intrarea în perimetrul competițional, pentru că nu știu ce se întâmplă aici”, a spus Nițoiu.

Foto: PRO TV

Citește și: Ce vedete participă sezonul acesta la „Te cunosc de undeva”. Connect-R și Raluka, printre concurenți

Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obișnuiți, cu meserii obișnuite, eroi de zi cu zi, așteptarea a luat sfârșit! Ei vor lupta în această toamnă pentru a-și adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România.

Foto: PRO TV

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Stiri pe scurt
Vă recomandăm: