Secretele coafurii Victoriei Beckham

De Andra Pecingina pe 09 decembrie 2009

Coafura arborată de Victoria Beckham la o cină în cinstea ei este originală şi poate fi uşor recreată acasă. Citeşte mai departe pentru a afla cum să „furi” stilul vedetei cu minim de efort!
Victoria Beckham şi soţul ei David au participat aseară la o cină organizată în onoarea ei de către revista Harper’s Bazaar, pentru a sărbători apariţia vedetei pe coperta ediţiei din decembrie 2009.

Victoria Beckham (35 ani) a apărut îmbrăcată într-o rochie din propria sa colecţie, pantofi Christian Louboutin Calypso (3.400 de dolari) şi o pereche de cercei Eddie Bardo.

Ceea ce ne-a atras nouă atenţia este coafura spectaculoasă a doamnei Beckham. Ne-am documentat şi suntem gata să îţi spunem exact cum o poţi realiza acasă, înaintea unei petreceri sofisticate!

Coafura aleasă de Posh pentru seara în cinstea ei este una creativă şi elegantă, realizată prin înnodarea şi împletirea părului în mai multe direcţii, după ce a fost prins într-o coadă de cal. Vestea bună pentru noi este că acest stil funcţionează pentru orice lungime a părului.
Secretele coafurii Victoriei Beckham
Cum se face:
–    Părul proaspăt spălat este mai dificil de ajustat într-un astfel de stil, firul este greu de prins într-o formă. Deci va trebui să usuci părul şi apoi să îi aplici o cremă sau spumă.

–    Periază părul cât mai bine şi prinde-l strâns într-o coadă de cal cât mai ridicată, exact în creştet. Urmează să împarţi părul în şase secţiuni egale cu care vei lucra.

–    Ia fiecare şuviţă de păr şi împleteşte-o în jurul său la 30-40 de grade, făcând la sfârşit o buclă care să ascundă baza şuviţei. Aceleaşi etape trebuie urmărite pentru fiecare şuviţă din cele 6, fiecare buclă trebuie să fie fixată de scalp cu agrafe subţiri.  

–    Şuviţele astfel spiralate şi întoarse vor crea o formă de floare în creştetul capului. Apoi vei aplica din belşug fixative pentru a te asigura că munca ta va rezista o seară.

–    Dacă vrei să adaugi o notă de rafinament coafurii foloseşte accesorii de păr cu ştrasuri sau pene.  

Foto: Northfoto

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani