Scrisoarea emoționantă pe care o mamă bolnavă de cancer i-a lăsat-o fiicei sale înainte să moară

O scrisoare emoționantă pe care o femeie bolnavă de cancer în fază terminală din Indiana, SUA i-a scris-o fiicei sale înainte să moară, a devenit virală pe Internet.

Margaret „Peggy” Summers avea doar 55 de ani când a fost diagnosticată cu cancer la rinichi in stadiul 4, în iunie 2016. Cinci luni mai târziu, femeia s-a stins din viață. Dar înainte să moară, femeia s-a gândit să lase câte un mesaj pentru familia ea. Ea a scris câte o scrisoare pentru fiica ei, Hannah, penru ceilalți trei frați ai ei, precum și pentru soțul ei.

Hannah a găsit scrisoarea de la mama ei la doar câteva ore după moartea acesteia și a publicat-o pe Internet, unde s-a viralizat instant. Tânăra în vârstă de 18 ani, care este studentă la Medicină,  spune că această scrisoare a ajutat-o să simtă o conexiune cu mama ei, chiar și după moartea acesteia.

„Mama mea a însemnat totul pentru mine. A fost cea mai bună prietenă a mea. Mi-a fost foarte dificil să citesc scrisoarea. Cred că fiecare dintre noi a plâns când a citit scrisoarea pentru el, dar totodată cred că aceste scrisori ne ajută să depășim mai ușor acest moment greu”, a spus Hannah Summer, care a postat scrisoarea primită de la mama sa pe Twitter.

Iată ce mesaj i-a transmis femeia înainte să moară:

„Dacă citești această scrisoare, înseamnă că operația nu a decurs bine. Îmi pare rău, am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să înving acestă boală teribilă, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine. Te rog să nu fii supărată! Lucruri rele se întâmplă în viață și trebuie să învățăm cum să le facem față, indiferent cât de mult doare. Te rog să ai răbdare cu tata. O să fie greu pentru el și va avea nevoie de timp. Amândoi aveți nevoie să vă sprijiniți unul pe altul și să vorbiți, ceea ce nu este unul dintre atuurile voastre. Însă înceară și nu renunța. Bucură-te de viață și trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima, pentru că nimeni nu știe dacă ziua de azi chiar e ultima. Și înainte de toate, amintește-ți că te iubesc mai mult decât îți poți imagina vreodată”.

Scrisoarea emoționantă a devenit virală pe Internet, fiind distribuită de sute de mii de ori.

Citește și – O femeie bolnavă de cancer și-a scris propriul necrolog: „Îmi pare rău să spun asta, dar aparent am murit”

Citește și – Știa că mama ei a murit în urmă cu 23 de ani, dar într-o zi a primit un plic neașteptat la ușă

Foto – Twitter

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: