Scârbos: Top 4 feluri de mâncare scârboase rău. Ai mânca aşa ceva?

De Diana Zagrean pe 05 aprilie 2013

Află care sunt cele mai scârboase feluri de mâncare din lume. După ce că sunt greţoase, mai sunt şi foarte scumpe. Tu ai mânca aşa ceva dacă ţi-ai permite?

Durian – fructul care miroase a şosete nespălate

Fructul cel mai controversat din lume, durianul se găseşte în ţările din sudul Asiei şi este chiar interzis în anumite spaţii publice, cum ar fi mijloace de transport sau localuri.
Mirosul respingător este cel care stârneşte controverse, deoarece a fost comparat cu ceapă stricată, şosete murdare sau …o rudă moartă. Textura conţinutului este una cremoasă şi mulţi oameni consideră ciudatul fruct o adevărată delicatesă.

Huitlacoche – porumb mucegăit, o reală delicatesă

Ciuperca dăunătoare care atacă un anumit soi de porumb din Mexic este o altă dovadă a snobismului. Ciuperca a fost consumată prima oară, în mod ironic, din cauza sărăciei.
Fermierii, disperaţi că recolta de porumb a fost compromisă, au decis să mănânce porumbul oricum, pentru a nu suferi de foame. Gustul preparatelor din această ciupercă nu diferă mult de cel al ciupercilor de pădure de la noi, dar preţurile foarte mari nu se justifică.
Citeşte şi Scârbos: Top 4 băuturi horror. Cine poate bea aşa ceva?
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite