Rutina noastră cea de toate zilele, cel mai bun aliat al sănătății…

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 12:47

Te-ai gândit vreodată cum îți influențează rutina zilnică și obiceiurile starea generală de sănătate? A-ți face timp pentru acele lucruri mici, cum ar fi somnul, nutriția corectă, exercițiile fizice și gestionarea stresului, de exemplu, poate afecta mai multe aspecte ale vieții tale.

Obiceiurile noastre zilnice sunt toate interconectate și ne pot afecta starea de bine, similar cu un efect de domino. De exemplu, somnul care vă lipsește astăzi poate fi rezultatul stresului provocat de evenimentele de ieri. La fel, ceea ce mâncăm azi ne influențează felul în care ne șimțim mâine. În perioada rece, starea de bine este puternic afectată de stilul nostru de viață, de ceea ce mâncăm și de obiceiurile pe care le cultivăm. Din cauza programului încărcat, de multe ori uităm de sfaturile bune: porția zilnică de fructe și de legume, de ora de fitness sau de cele opt ore de somn ideale. Este important să fim atenți la rutina noastră, zilnic!

Începe cu schimbări mici, pozitive

În sprijinul celor care își doresc o sănătate mai bună, Juice Plus+, companie de nutriție la nivel internațional a lansat, în România, Programul Healthy Starts for Families, o abordare simplă în privința sănătății, care ajută să facem schimbări rapide, în cele patru segmente esențiale pentru sănătate: mișcare, somn, hidratare și nutriție. 

Healthy Starts for Families este o iniţiativă concepută pentru a inspira o viaţă sănătoasă la domiciliu şi pentru a împuternici familiile să facă schimbări simple, dar semnificative ale stilului de viaţă, care să le ajute să înainteze în călătoria lor către o sănătate mai bună. În cadrul programului, familiile se vor alătura unei comunități de oameni interesate în a-și îmbunătăți stilul de viață, vor primi sfaturi și recomandări pentru a rămâne pe drumul cel bun, precum și pentru a profita la maximum de gama de produse Juice Plus+ pe bază de plante. Cele trei amestecuri Juice Plus+ conţin peste 30 de tipuri de fructe, legume şi fructe de pădure. Acestea conțin toţi fitonutrienții și vitaminele necesare pentru a face față cu succes provocărilor de-a lungul zilei. De asemenea, capsulele  Juice Plus+ sunt disponibile şi sub formă de jeleuri gumate  delicioase, adorate de cei mici. 

Nutriția Juice Plus+ este aliatul familiei tale!

În această perioadă, când nu mai avem la dispoziție fructe și legume din culturile locale este important să asigurăm corpului toate vitaminele necesare bunei funcționări. Pe lângă cele cinci porții zilnice de fructe și legume recomandate, Juice Plus+ oferă o gamă de suplimente alimentare create special pentru nevoile întregii familii. Capsulele și jeleurile gumate Juice Plus+ cu amestec din fructe și legume conțin vitamine, A și C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, iar vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a gingiilor, a dinţilor și a vaselor de sânge. Capsulele și jeleurile gumate Juice Plus+ cu amestec din fructe de pădure conțin vitaminele C și E care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.  

Rutina noastră cea de toate zilele, cel mai bun aliat al sănătății...

JUICE PLUS+®

CAPSULE ȘI JELEURI GUMATE AMESTEC DIN FRUCTE ȘI LEGUME

Pentru a vă ajuta să începeți cu o prima schimbare simplă în adoptarea obiceiurilor sănătoase, compania Juice Plus+ va contribui cu cea mai mare parte a costului produselor pentru copii, timp de până la 4 ani, la comandarea de către adulți a programului Healthy Starts for Families.

Pentru a vă înscrie în Programul Healthy Starts for Families de la Juice Plus+, accesați: https://www.juiceplus.com/ro/ro/juice-plus/healthy-starts 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!