4 alimente care te pot ucide. Vezi ce să eviţi!

De Diana Zagrean pe 19 iulie 2013

Alimentele din ziua de azi nu mai sunt ce au fost odată, motiv pentru care lumea este tot mai interesată de un stil de viaţă sănătos, diete de detoxifiere şi alimentaţie raw-vegană. Iată câteva produse pe care le consumăm zilnic, fără să ştim că ne fac rău. Vezi ce să eviţi.

Carnea de pui, un aliment cu risc de cancer

Majoritatea surselor de carne de pui din lume oferă carne de pui modificată genetic şi îndopată cu antibiotice. Pe lângă faptul că aceste medicamente servite puilor duc la crearea de noi tulpini de bacterii rezistente la antibiotice şi foarte periculoase, ele cresc riscul de cancer.
Carnea de pui de la astfel de ferme care folosesc medicamente este şi plină de arsenic, dăunător omului. Gândeşte-te mai bine atunci când comanzi „carne de pui, că e mai slabă şi sănătoasă”.

Citeşte şi Trei ceaiuri detoxifiante 100% bio, ajutor de nădejde în curele de slăbire

Zahărul conţine calorii goale

Zahărul conţine calorii goale, fără a asigura un aport de vitamine, minerale, sau alţi nutrienţi. Creşte riscul de diabet, obezitate, boli cardiovasculare, dependenţă.
Citeşte mai departe şi află ce alimente trebuie să eviţi dacă nu vrei să ai o viaţă scurtă, pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge