Să-i mai acord încă o şansă?

De Unica.ro pe 13 ianuarie 2010

Aşa cum toate cititoarele şi-au scris povestea aici, aşa as vrea şi eu.Încep prin a vă spune că mă numesc Maria. Am aproape 20 de ani şi sunt studentă în anul doi.
Am parte de o familie minunată chiar dacă nu am parte si de o altfel de iubire. Nu vreau să vă plictisesc cu povestea mea şi de aceea am să vă spun în mare despre ce e vorba.

La vârsta de 15 ani am început o relaţie cu un băiat puţin mai mare decât mine. La început totul a fost o simplă  relaţie, asa cum se întâmplă de obicei, însă cu trecerea anilor am început să ne gândim la ceva mai serios. Ţin să specific că relaţia noastră nu a fost una tocmai ok. El a fost un bădăran,şi de abia acum realizez. A dat în mine, s-a comportat urât şi nu ezita nici o ocazie de a mă face să plâng. Dar eu am trecut si peste asta pentru simplu fapt că  îl iubeam. Era primul meu iubit şi vroiam să ne întemeiem o familie.

După o relaţie de 4 ani, eu am fost cea care a insistat să ne mutăm împreună. Eu terminasem liceul, el avea casa lui, servici bun şi eu asa consideram că suntem făcuţi unul pentru altul. Însă nu a fost să fie asa. După certuri şi insistente a acceptat să ne mutam împreună. Bineînteles că el nu îşi dorea lucrul ăsta din tot sufletul. A făcut-o de gura mea.

După 3 luni de convieţuire cu el mi-a demonstrat pentru a nu stiu câta oară că nu sunt aşa importantă  în viaţa lui. A dat din nou în mine. Motivul? Pentru că era cu prietenii lui toţi beţi si l-am intrebat unde pleacă cu maşina.

Din punctul meu de vedere nu am greşit întrebându-l unde pleacă. Asta a fost picătura care a umplut paharul. M-am mutat la părinţii mei, care şi ei au fost dezamăgiţi. După toate astea m-am înâlnit cu un amic, un băiat foarte bun.
Simţeam nevoia să mă descarc la cineva, să spun tot ce aveam pe suflet . El a fost cel care m-a ascultat în momentele critice şi asa m-am ataşat de el.

După o săptămână am aflat că trebuie să plece în Germania. A fost dureros. Mă ataşasem deja de el, dar mă consola faptul că  vorbeam cu el zilnic. După  ce el a plecat fostul meu iubit a început să mă caute, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să stea de vorbă cu mine si a reusit. A început să-mi zică că regretă tot ce a făcut şi să-l iert că  el se schimba şi o să fie bine, că  vrea să-mi ofere tot ce îmi doresc: o nunta, un copil si o familie fericită. Mi s-a făcut milă de el si l-am iertat şi de data asta, însă după ce l-am iertat nu s-a schimbat cu nimic iar acum ne-am despărtit definitiv şi am considerat că nu el e cel care merita ci băiatul care a fost lângă mine când el mi-a întors spatele.

Voi ce credeţi? Am făcut bine? Sau să-i mai acord încă o şansă? Eu consider că i-am acordat deja prea mult, aşa că fetelor căscaţi bine ochii! Vă pup şi aştept sfaturile voastre.

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"