Să-i mai acord încă o şansă?

Aşa cum toate cititoarele şi-au scris povestea aici, aşa as vrea şi eu.Încep prin a vă spune că mă numesc Maria. Am aproape 20 de ani şi sunt studentă în anul doi.
Am parte de o familie minunată chiar dacă nu am parte si de o altfel de iubire. Nu vreau să vă plictisesc cu povestea mea şi de aceea am să vă spun în mare despre ce e vorba.

La vârsta de 15 ani am început o relaţie cu un băiat puţin mai mare decât mine. La început totul a fost o simplă  relaţie, asa cum se întâmplă de obicei, însă cu trecerea anilor am început să ne gândim la ceva mai serios. Ţin să specific că relaţia noastră nu a fost una tocmai ok. El a fost un bădăran,şi de abia acum realizez. A dat în mine, s-a comportat urât şi nu ezita nici o ocazie de a mă face să plâng. Dar eu am trecut si peste asta pentru simplu fapt că  îl iubeam. Era primul meu iubit şi vroiam să ne întemeiem o familie.

După o relaţie de 4 ani, eu am fost cea care a insistat să ne mutăm împreună. Eu terminasem liceul, el avea casa lui, servici bun şi eu asa consideram că suntem făcuţi unul pentru altul. Însă nu a fost să fie asa. După certuri şi insistente a acceptat să ne mutam împreună. Bineînteles că el nu îşi dorea lucrul ăsta din tot sufletul. A făcut-o de gura mea.

După 3 luni de convieţuire cu el mi-a demonstrat pentru a nu stiu câta oară că nu sunt aşa importantă  în viaţa lui. A dat din nou în mine. Motivul? Pentru că era cu prietenii lui toţi beţi si l-am intrebat unde pleacă cu maşina.

Din punctul meu de vedere nu am greşit întrebându-l unde pleacă. Asta a fost picătura care a umplut paharul. M-am mutat la părinţii mei, care şi ei au fost dezamăgiţi. După toate astea m-am înâlnit cu un amic, un băiat foarte bun.
Simţeam nevoia să mă descarc la cineva, să spun tot ce aveam pe suflet . El a fost cel care m-a ascultat în momentele critice şi asa m-am ataşat de el.

După o săptămână am aflat că trebuie să plece în Germania. A fost dureros. Mă ataşasem deja de el, dar mă consola faptul că  vorbeam cu el zilnic. După  ce el a plecat fostul meu iubit a început să mă caute, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să stea de vorbă cu mine si a reusit. A început să-mi zică că regretă tot ce a făcut şi să-l iert că  el se schimba şi o să fie bine, că  vrea să-mi ofere tot ce îmi doresc: o nunta, un copil si o familie fericită. Mi s-a făcut milă de el si l-am iertat şi de data asta, însă după ce l-am iertat nu s-a schimbat cu nimic iar acum ne-am despărtit definitiv şi am considerat că nu el e cel care merita ci băiatul care a fost lângă mine când el mi-a întors spatele.

Voi ce credeţi? Am făcut bine? Sau să-i mai acord încă o şansă? Eu consider că i-am acordat deja prea mult, aşa că fetelor căscaţi bine ochii! Vă pup şi aştept sfaturile voastre.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Povestea ta

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: