Rulouri cu alune

De Revista Unica pe 05 februarie 2012

200 g alune nesărate; 200 g biscuiţi; 200 g zahăr-pudră; două ouă; 50 g rom; 300 ml smântână dulce; 20 g zahăr tos; 30 g cacao; 100 g glazură de ciocolată neagră; steluţe de marţipan

Macină alunele şi amestecă-le cu biscuiţii zdrobiţi, zahăr-pudră şi rom. Bate ouăle şi amestecă-le în compoziţie. Întinde o foaie de aluat, din care tai dreptunghiuri, pe care le rulezi pe tubuleţe metalice. Lasă-le să se usuce câteva zile. Încălzeşte smântâna cu zahărul tos şi amestecă în ea cacaoa. Răceşte crema peste noapte. Scoate rulourile de pe tubuleţe şi umple-le cu cremă. Cufundă fiecare rulou în glazură caldă de ciocolată, apoi lasă-le să se întărească. Decorează cu marţipan.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite