„Romania este orasul tau” – o campanie a Stirilor Kanal D

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

In premiera in Romania, Kanal D va transmite principalul jurnalul de stiri de la ora 19:00, cu Christian …
"Romania este orasul tau" - o campanie a Stirilor Kanal DIn premiera in Romania, Kanal D va transmite principalul jurnalul de stiri de la ora 19:00, cu Christian Sabbagh, live din 12 orase ale tarii.

Bucuresti, 26 iulie 2010 – In luna august, Kanal D organizeaza Caravana Stirilor Kanal D – „Romania este orasul tau”, in 12 orase ale tarii, de unde va transmite live principalul jurnal al zilei de la ora 19:00, avandu-l ca prezentator pe Christian Sabbagh.

Pentru prima data in Romania o televiziune nationala coboara in mijlocul oamenilor, din afara studioului central de la Bucuresti, pentru a transmite, in direct, din diferite orase ale tarii, stirile principale ale zilei. Astfel, Kanal D este prima si singura televiziune din Romania care va transmite live principalul jurnal de stiri al zilei din Sibiu, Brasov, Bacau, Iasi, Galati, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare. Prin acest eveniment Kanal D isi propune ca timp de o luna de zile, 12 orase sa devina, pe rand, Capitala Stirilor Kanal D si punctul zero al informatiilor cotidiene nationale. Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D va conduce aceasta caravana si va trasmite din fiecare oras, cele mai importante stiri locale si nationale, in cadrul conceptului „Romania este orasul tau”.

„Ne dorim ca prin aceasta actiune sa mutam centrul de greutate al stirilor de la nivel national, la nivel local. Pentru noi fiecare oras este important, Romania este in fiecare oras al tari si fiecare roman este parte a Romaniei. Vrem sa ne intalnim cu telespectatorii nostri, sa intram in casa si in viata lor, sa aflam povestile lor, sa gasim solutii la problemele pe care ni le spun si sa le aratam ca pentru noi fiecare roman conteaza. Vom vorbi cu oamenii de pe strada dar si cu autoritatile locale, vom cauta oameni reprezentativi ai locurilor sau vom merge si vom descoperi impreuna povesti si eroi” declara Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D de la ora 19:00.

"Romania este orasul tau" - o campanie a Stirilor Kanal DStirile Kanal D de la ora 19:00, cu Christian Sabbagh se vor difuza in zilele 2 si 3 august, din Piata Mare din Sibiu, in 4 si 5 august din Piata Sfatului din Brasov, in 6 august din Bacau, in 8, 9 si 10 august vor fi in Iasi, in 11 si 12 august din Galati, iar in 13 – 15 august vor ajunge la malul marii, in Constanta, pe platoul Perla din Mamaia. Caravana stirilor Kanal D „Romania este orasul tau” va continua in Craiova in zilele de 16 si 17 august, in Timisoara in 18 si 19 august, in Oradea in 20 si 21 august, in Cluj Napoca in 22, 23 si 24 august, in Targul Mures in 25 august si se va incheia la Baia Mare in 26 si 27 august.

In aceasta campanie Stirile Kanal D mobilizeaza 20 de echipe de reporteri in teren care vor lucra pentru ca stirile locale sa fie reflectate in jurnalul Kanal D in egala masura cu cele nationale.

„Invitam toti telespectatorii sa ni se alature, in orasele si locurile anuntate, sa vina sa fie parte din jurnalul nostru de stiri, sa ne spuna povestea lor pentru ca Stirile Kanal D sunt acolo pentru ei si pentru fiecare roman de oriunde. „Romania este orasul tau” este o campanie de constientizare a publicului ca fiecare roman e important in dezvoltarea si schimbarea societatii, ca fiecare oras este reprezentativ si ca schimbarile majore se realizeaza atunci cand la nivel de individ se produce schimbarea.” declara prezentatorul stirilor Kanal D, Christian Sabbagh.

La studioul mobil Stirile Kanal D din fiecare oras va exista o urna unde telespectatorii vor putea sa vina sa isi depuna in scris problemele, fiecare scrisoare fiind luata in consideratie, iar cele mai interesante cazuri vor deveni stiri in cadrul jurnalului Kanal D. De asemenea, numarul de telefon 021 311 91 91 va fi in continuare activ pentru ca telespectatorii sa poata sa isi spuna povestea si prin telefon. .

Stirile Kanal D sunt realizate dupa un concept diferit si inovator pe piata media din Romania, fiind axate direct pe nevoile de informatie ale telespectatorilor, dar si pe emotii si sentimente. Subiectele sociale, politice, economice si mondene sunt reflectate dintr-o perspectiva aparte si tocmai de aceea Stirile Kanal D pleaca in tara pentru a asculta si vocea telespectatorilor si a realiza interactiunea public – jurnalist – factor responsabil.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional