Românii, mai pasionaţi de sex decât de fotbal

De Stela Moisescu pe 02 iulie 2010

Înainte de Campionatul Mondial de Fotbal au apărut statistici sumbre despre cum va afecta sportul rege viaţa sexuală a cuplurilor în care „el” este mare microbist.

Cele 64 de meciuri înghesuite în patru săptămâni vor face deliciul bărbaţilor şi vor înlocui plăcerile din pat cu cele de pe canapea, din faţa televizorului. Aşa este?

Am luat pulsul comunităţii Unica.ro şi am aflat de la cititoarele noastre că statisticile preconizate nu s-au confirmat, cel puţin nu în cazul lor.

S-a estimat că pe tot mapamondul sunt 11 milioane de femei în postura de iubite sau soţii ale unor bărbaţi microbişti, care vor urmări în 2010 Campionatul Mondial de Fotbal, potrivit femalefirst.co.uk.

Aproape jumătate dintre ele s-au îmbărbătat la gândul că vor primi mai puţină atenţie din partea iubitului, în timp ce 45% s-au aşteptat inclusiv că vor comunica mai greu în cuplu pe parcusul celor patru săptămâni.

Totodată, statisticile spuneau că una din 12 femei va face mai puţin sex în timpul competiţiei, iar una din şase va primi mai puţine sărutări şi îmbrăţişări.

Iată că în cazul femeilor din comunitatea Unica.ro lucrurile nu sunt chiar atât de sumbre.

Întrebate cum le-a influenţat Campionatul Mondial de Fotbal viaţa sexuală, majoritatea femeilor au răspuns că nu simt mare diferenţă sau că, oricum, farmecele feminine sunt mai puternice decât sunetul vuvuzelelor.

Ciresica Roxy spune că nici măcar în timpul meciurilor nu s-au putut abţine să nu facă dragoste. „Ştie şi el ce este mai bine pentru el. Eu, nu meciul!”, spune ea. Şi Mihaela27 este norocoasă, căci profită de atenţia erotică a iubitului ei în timpul meciurilor importante, chiar dacă soţul ei este un fan înfocat.

Bebe_blond spune că a aplicat nişte tehnici de seducţie bine puse la punct şi cu efect garantat, precum lenjeria sexy, lumânări parfumate şi baie cu spumă, iar Dulcica susţine că aproape în fiecare zi ea şi iubitul ei fac sex, fără ca fotbalul să ia locul pasiunii din dormitor.

Doar Aly_1980 admite că partidele de sex au fost mai rare în această perioadă, aşa că aşteaptă să se termine campionatul de fotbal pentru ca lucrurile să revină la normal.

Rugate să dea câteva detalii privind viaţa lor sexuală 10 cititoare Unica.ro afirmă că frecvenţa sexului nu s-a modificat în această perioadă, iar şase spun că partidele de sex s-au rărit. Două reprezentante ale sexului frumos recunosc că şi-au ademenit cu succes iubiţii în pat cu farmecele lor feminine, iar alte două mărturisesc că iubitul a fost mai grăbit în aşternut ca să nu piardă un meci anume.

Aşadar, se pare că bărbaţii români nu ar da sexul cu iubita pe sportul rege, chiar dacă este jucat în cadrul celei mai importante competiţii din lume!

Foto: Shutterstock

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară