Românca de doi metri şi cel mai înalt bărbat din lume

De Unica.ro pe 06 iulie 2010

Ca dovadă că există o pereche pentru oricine, cel mai înalt om din lume, turcul Sultan Kosen, a întalnit o româncă impresionată de povestea lui, care măsoară ea însăşi doi metri.
Luni seara, la Happy Hour, Cătălin Măruţă a organizat  o întâlnire „la înălţime”, între cel mai înalt om din lume, Sultan Koser şi românca de doi metri, Simona Şerban.

Ea l-a văzut la televizor pe Sultan, care deţine recordul pentru cel mai înalt bărbat din lume – 2,47 metri – şi, impresionată de povestea lui, şi-a dorit să-l cunoască.

Înainte să se ofere pentru rolul de naş, Cătălin Măruţă a avut câteva surprize pentru cei doi invitaţi. Sultan Koser a primit de la Mihai Albu o pereche de pantofi măsura 60 creaţi special pentru el. Iar Adina Buzatu i-a adus un costum croit pe măsura lui, care a necesitat aceeaşi cantitate de stofă ca patru costume obişnuite.

Astfel „gătit” turcul de 2,47 metri a întâlnit-o pe Simona Şerban, care a primit la rândul ei o rochie de seară Rita Mureşan şi o pereche de pantofi măsura 43 de la Antonello Panaccio.

Cel mai înalt om din lume a împărtăşit din gusturile sale în materie de fete: un suflet curat şi frumos, 20 – 21 de ani şi cel puţin doi metri înălţime. Sultan a fost plăcut surprins de apariţia româncei, a sărutat-o pe obraz şi a spus că e cea mai frumoasă fată pe care a văzut-o.

Întâlnirea celor doi a ţinut mulţi români cu sufletul la gură, „Happy Hour” fiind lider de audienţă pe intervalul său orar.

Urmăreşte galeria foto pentru vedea imagini cu cel mai înalt om din lume şi românca de doi metri.

Foto: PR

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie