Rochii frumoase la gala premiilor Laurence Olivier

De Cristina Popa pe 22 martie 2010

Pe lângă acordarea premiilor pentru cele mai bune prestaţii actoriceşti din teatrul britanic, cea de-a 34 Gală a decenării premiilor Laurence Olivier care a avut loc duminică…
… searăla Grosvenor House, în Londra, a presupus şi o inevitabilă paradă a ţinutelor de gală.

Astfel, dacă marea învingătoare a serii, Rachel Weisz (40 ani), s-a remarcat nu doar prin câştigarea premiului la categoria „cea mai bună actriţă”, pentru rolul lui Blanche DuBois din piesa „Un tramvai numit dorinţă”, ci a suprins plăcut şi prin rochia semnată Narciso Rodriquez, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Keira Knightley.

În vârstă de 24 de ani Keira a optat pentru o ţinută bătrânească, cu un imprimeu prea încărcat, creaţie a designerului britanic Erdem.

Kim Cattrall (53 ani), prezentă şi ea la eveniment, a ales să îşi pună în vloare silueta de invidiat cu ajutorul unei rochii Lanvin din colecţia pentru primăvară/vară 2010, în timp ce fosta component a trupei Spice Girls, Melanie Chisholm (36 ani), cunoscută drept  Mel C. a preferat o creaţie Victoria Beckham (toamnă/ iarnă 2009-2010).

În urmă cu câteva luni, la un eveniment organizat de fundaţia lui Elton John pentru cei bolnavi de SIDA, aceeaşi rochie a mai fost purtată şi de Posh.

Rochii frumoase la gala premiilor Laurence Olivier
Victoria Beckham (decembrie 2010)  Victoria Beckham toamnă/iarnă 2009-2010  Mel C. (martie 2010)

Printre alte nume remarcabile prezente la eveniment s-au numărat Jude Law, Mr. Bean – Roan Atkinson şi fostul agent Dana Scully, Gillian Anderson.

Foto: NorthFoto, Imaxtree

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi