Ce rochii vor purta vedetele la Oscar 2010

De Andra Pecingina pe 08 februarie 2010

Întreaga lume face deja predicţii pentru Oscar 2010, aşa că de ce nu am face şi presupuneri în ceea ce priveşte rochiile purtate? Vezi mai jos ce rochii am dori noi să poarte vedetele …
… internaţionale la premiile Oscar 2010!
 
Gala Academy Awards 2010 este programată pentru data de 7 martie şi chiar acum toţi stiliştii starurilor caută cele mai frumoase rochii pentru clientele lor. Îţi propunem un exerciţiu de imaginaţie: iată creaţiile de gală în care noi credem că patru actriţe de Oscar ar face furori la evenimentul de luna viitoare!
Sandra Bullock, nominalizată pentru Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru „The Blind Side” este genul de actriţă care preferă rochii mai puţin elaborate, dar foarte feminine. Ea arată mult mai bine în culori închise sau puternice decât în alb, argintiu sau roz pastel, aşa că îi propunem să aleagă o rochie neagră din satin de mătase cu un aspect satinat. Creaţia Stephane Rolland Haute Couture primăvară 2010 cu un umăr gol şi detalii de paiete negre ar scoate în evidenţă pielea şi umerii fumoşi al Sandrei şi ar pune accentul pe talia ei.
Ce rochii vor purta vedetele la Oscar 2010
Penelope Cruz este nominalizată pentru rolul secundar din musical-ul „Nine” şi noi i-am recomanda să renunţe la negru pe covorul roşu în favoarea unei culori deschise şi feminine. Rochia roz somon din dantelă franţuzească cu fulgi din tulle şi mătase, semnată Elie Saab, este perfectă pentru o seară de gală la Hollywood, în special pentru tenul măsliniu al Penelopei Cruz.

Ce rochii vor purta vedetele la Oscar 2010
Protagonista din „Inglorious Basterds„, Diane Kruger, este genul de frumuseţe ariană care poate purta culori puternice pe covorul roşu şi să fie cea mai admirată apariţie. Noi îi recomandăm o rochie cu croială clasică şi un decolteu asimetric, într-o nuanţă aprinsă între portocaliu şi roşu, creaţie Zuhair Murad Haute Couture 2010.
Ce rochii vor purta vedetele la Oscar 2010
Pentru actriţa principală din „Avatar”, Zoe Saldana, am pregătit ceva special. Zoe este mulatră cu trăsături exotice şi ar arăta superb într-o rochie albă cu irizaţii ale materialului. Am observat că preferă rochiile cu un umăr gol sau cu detalii supradimensionate pe cel acoperit. Creaţia Armani Prive Haite Couture 2010 cu broderie tip paiete pe decolteu ar fi cea mai bună alegere pentru actriţă pe covorul roşu la premiile Oscar.
Ce rochii vor purta vedetele la Oscar 2010
Foloseşte-ţi imaginaţia şi votează în sondajul de mai jos rochia ta preferată de Oscar, dintre cele propuse de noi vedetelor!

Vom reveni cu predicţii pentru Angelina Jolie, Emily Blunt, Kate Hudson şi multe alte actriţe de Oscar!
 
Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional