Rochii de designer sub 1000 de lei

De Andra Pecingina pe 23 decembrie 2009

Vrei să te simţi cât mai răsfăţată de Sărbători? Ei bine, noi am găsit o modalitate să îţi îndeplinim dorinţa! Am rugat doi designeri celebri să îţi recomande rochii ideale pentru
… petrecere şi felul în care trebuie accesorizate!

Prima propunere a designerului Cătălin Botezatu este o rochie neagra din jerse, stil Jackie Onassis. Ce îţi spune creatorul despre ţinuta propusă? Este o rochie „simplă dar în acelaşi timp elegantă. Conferă lejeritate pentru a te putea distra în voie în noaptea de Revelion fără să te simţi stânjenită şi să ai, astfel, o grijă în plus. Poate fi accesorizată cu un şirag de perle.”  Preţul rochiei din jerse este de 950 lei.

Cea de-a doua ţinută recomandată de  atelierul Cătălin Botezatu este realizată din stofă de lână neagră şi ornată cu detalii albe delicate. Acestei ţinute i se potriveşte la fel de bine un şirag de perle pentru seara de Crăciun petrecută la un restaurant de lux. Pret: 900 lei.

Propunerea cu numărui trei este o rochie din jerse, ajustabilă, cu spatele gol şi bretele rafinate din lanţ metalic. „Poate fi purată atât lungă cât şi scurtă, lungimea putând fi modificată. Este ideală pentru o petrecere sau o noapte în club”, ne mai spune designerul. Preţul ultimei rochii propuse pentru petrecere este de 900 lei.
Rochii de designer sub 1000 de lei
Rochiile semnate Cătălin Botezatu pot fi achizitionate din magazinul online www.cbstore.eu

Laura Lazăr este cel de-al doilea designer care a răspuns chemării noastre şi ne prezintă cinci propuneri pentru orice petrecere la care eşti invitată!

Prima rochie este realizată dintr-un material preţios, brocart şi costă 650 de lei. Laura Lazăr ne descrie propria creaţie astfel: „Este o rochie elegantă, însă poate fi stilizată cu accesorii îndrăzneţe cu o pereche de cizme lungi deasupra genunchiului şi mânuşi din piele şi atunci obţii un outfit glam rock.”

O a doua propunere este o rochie din lurex argintiu, cu o fundă detaşabilă, la preţul de 450 de lei. „Extravagantă, se poate purta cu o vestă sau un sacou cu epoleţi şi accesorizată cu un colier maxi sau părul prins şi nişte cercei foarte mari,” ne spune Laura Lazăr.

Rochia roşie din bumbac satinat este o piesă  foarte senzuală, care dezgoleşte mult şi trebuie accesorizată elegant. Laura Lazăr îţi recomandă să apelezi la „o curea cu ţinte în talie şi mănuşi lungi, ţinuta se poate transforma într-un look rock-sexy.” Preţul acesteia este de 650 de lei.

Îţi trebuie şi o mică rochie neagră pentru petrecerile de sărbători şi următoarea rochie din bumbac satinat cu lanţuri este o alegere potrivită, la preţul de 650 de lei. Despre această creaţie Laura ne recomandă „mai putine accesorii, ea având deja lanţul aplicat. De preferinţă cercei mari şi mănuşi perforate.”

Ultima rochie semnată Laura Lazăr este o creaţie prêt-a-porter din bumbac cu epoleţi şi cu o croială cu spatele gol, la preţul de 650 de lei. Şi aici vei avea nevoie de câteva sfaturi de stil pentru a realiza o ţinută chic. „Părul trebuie prins şi lăsat spatele să se vadă.”spune creatoarea.
Rochii de designer sub 1000 de lei
Rochiile Laura Lazăr se gasesc pe website-ul www.lauralazar.com, la atelierul designerului din Str. Carol Knappe, nr. 20, Bucuresti şi la British Gallery din Dorobanţi.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"