RoC se intoarce in Romania

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

De 55 de ani, RoC este o emblema a inovatiilor tehnologice, oferind produse pentru …
RoC se intoarce in RomaniaDe 55 de ani, RoC este o emblema a inovatiilor tehnologice, oferind produse pentru ingrijirea si tratarea pielii, cu eficacitate dovedita clinic.

Astazi, RoC continua traditia de stransa colaborare cu dermatologia, pentru ca femeile sa se poata bucura de o piele tanara si frumoasa mai mult timp. Motto-ul brand-ului „Servind frumusetea prin stiinta” se reflecta in noua gama de produse RoC: produse revolutionare, cu eficacitate dovedita clinic, la cele mai inalte standarde de calitate si tolerabilitate. Inovatia caracteristica brand-ului RoC transpare, de asemenea si prin noul design al ambalajelor.

Seria de inovatii RoC ce au luat nastere de-a lungul timpului a avut ca inspiratie permanenta frumusetea interioara a femeii.

„Anii trec in mod diferit. Uneori simti ca ai trait 5 ani intr-unul singur, alteori parca viata trece pe langa tine. Sunt ani in care simti ca ai imbatranit, altii in care simti ca ai intinerit. De mai bine de jumatate de secol, RoC ajuta femeile sa isi pastreze tenul sanatos, astfel incat sa simta cat mai putin trecerea anilor. Sa isi arate mai degraba varsta interioara, decat cea „din buletin”. Revenirea brand-ului in Romania marcheaza un moment important si ma bucur ca avem oportunitatea de a contribui si noi la acesta.” a declarat Mihai Ciobanu, Business Development Manager, Johnson & Johnson OTC Romania.

Ca si pana in prezent, noua gama RoC se adreseaza femeilor de toate varstele, fiecare produs fiind dedicat unei etape diferite din viata lor.
Astfel, pentru ingrijirea zilnica, ele pot folosi gamele Hydra+ si Hydra+ Anti-Oboseala, create pentru a reface rezervele de nutrienti ale pielii si pentru a asigura o hidratare constanta a pielii in timpul zilei.

In jurul varstei de 30 de ani, cand pielea incepe sa isi piarda din vitalitate si apar liniile fine, solutia este RoC Rides Correxion, o gama care combate ridurile acolo unde se formeaza, reducandu-le din profunzime pana la suprafata.

Pe masura ce trec pragul de 40-45 de ani, femeile au parte de noi provocari. Pielea incepe sa isi piarda elasticitatea si consistenta – mai rapid sau mai lent, in functie de alimentatia si stilul de viata a fiecarei persoane. In aceasta etapa este recomandata aplicarea unui tratament specific, numit RoC Complete Lift, crema care hidrateaza intensiv pielea, reduce aspectul ridurilor si confera fermitate, cu un efect de lifting masurabil dovedit clinic.

De obicei dupa 55 de ani, apar simptomele multiple ale imbatranirii: liniile si ridurile progreseaza, pielea continua sa isi piarda din elasticitate si fermitate si in plus apar petele pigmentare. Toate sunt procese normale, dar toate pot fi atenuate semnificativ, ingrijind sanatatea si vitalitatea pielii cu tratamentul potrivit: gama RoC Multi-Correxion. Pentru ca toti ne dorim sa imbatranim frumos.

Produsele se gasesc exclusiv in farmacii. Se pot obtine informatii suplimentare despre utilizarea acestora si de pe www.RoC.com, sau direct de la Johnson & Johnson Romania, la 021 207 1800.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"