Vești proaste despre Robbie Williams. De ce și-a anulat turneul european

Robbie Williams a anulat concertele rămase din turneul său european din cauza unei boli misterioase. Purtătorul de cuvânt al artistului în vârstă de 43 de ani a spus că Robbie este nevoit să anuleze trei apariții în Rusia deoarece este bolnav, însă nu a dat mai multe detalii.

De curând, artistul a declarat că are probleme care țin de sănătatea mintală. “Meseria asta e foarte periculoasă pentru sănătatea mea. Într-o zi o să mă omoare”, a declarat Robbie într-un interviu. El a recunoscut că la concerte nu prea părăsește cabina deoarece suferă de agorafobie cronică, adică îi e teamă de spațiile deschise. Cântărețul a recunoscut că îi datorează viața soției sale, Ayda Field. Relația cu ea l-ar fi adus pe calea cea dreaptă după ce ani în șir a avut probleme cu drogurile și alcoolul.

Cu ceva timp în urmă, Robbie Williams a vorbit și despre problemele cu spatele. Se pare că ar suferi de artrită, ceea ce îi dă dureri foarte mari. Îi este greu să danseze pe scenă, însă nu poate să stea nemișcat, trebuie să întrțină atmosfera.

”Cu cât arăt mai arogant pe scenă, cu atât mai speriat sunt”, spunea Robbie într-un alt interviu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: