Rihanna, atrasă de Megan Fox

De Cristina Popa pe 11 decembrie 2009

După relaţiile „pasionale” dintre Angelina Jolie şi Jenny Shimizu, Lindsay Lohan şi Samantha Ronson, Rihanna pare să îmbrăţişeze şi ea ideea de a avea o relaţie cu o alta femeie.
Noul trend la Hollywood? Bisexualitatea. După ce în februarie 2009 s-a despărţit de Chris Brown, într-un interviu acordat recent publicaţiei Daily Star, Rihanna face  o dezvăluire, cel puţin surprinzătoare, în ceea ce priveşte orientarea ei sexuală, afirmând: „Cu toţii avem din naştere abilitatea de a fi atraşi de ambele sexe. Chiar mă văd într-o relaţie cu o altă femeie”.

În plus, pentru că se consideră „o fată rea, gata să încerce lucruri periculoase” şi pentru că în ultimele videoclipuri se poate spune că şi-a exersat calităţile actoriceşti, vedeta în vârstă de 21 de ani a declarat că şi-ar dori să facă trecere din industria muzicală şi în cea cinematogafică.

Cât despre un posibil debut, Rihanna ştie ce vrea: „Mi-ar plăcea să joc rolul unei assasine sau a unei lesbiene. Sau poate pe amândouă… mi se pare foarte sexy”.

Mai mult, cântăreaţa şi-a exprimat şi preferinţa pentru o posibilă parteneră (de film, am tras noi concluzia), într-o manieră cât se poate de sinceră: „Megan Fox…  fără nicio îndoială, e delicioasă.”

Foto: NorthFoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"