Rihanna, atrasă de Megan Fox

După relaţiile “pasionale” dintre Angelina Jolie şi Jenny Shimizu, Lindsay Lohan şi Samantha Ronson, Rihanna pare să îmbrăţişeze şi ea ideea de a avea o relaţie cu o alta femeie.
Noul trend la Hollywood? Bisexualitatea. După ce în februarie 2009 s-a despărţit de Chris Brown, într-un interviu acordat recent publicaţiei Daily Star, Rihanna face  o dezvăluire, cel puţin surprinzătoare, în ceea ce priveşte orientarea ei sexuală, afirmând: “Cu toţii avem din naştere abilitatea de a fi atraşi de ambele sexe. Chiar mă văd într-o relaţie cu o altă femeie”.

În plus, pentru că se consideră “o fată rea, gata să încerce lucruri periculoase” şi pentru că în ultimele videoclipuri se poate spune că şi-a exersat calităţile actoriceşti, vedeta în vârstă de 21 de ani a declarat că şi-ar dori să facă trecere din industria muzicală şi în cea cinematogafică.

Cât despre un posibil debut, Rihanna ştie ce vrea: “Mi-ar plăcea să joc rolul unei assasine sau a unei lesbiene. Sau poate pe amândouă… mi se pare foarte sexy”.

Mai mult, cântăreaţa şi-a exprimat şi preferinţa pentru o posibilă parteneră (de film, am tras noi concluzia), într-o manieră cât se poate de sinceră: “Megan Fox…  fără nicio îndoială, e delicioasă.”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: