Rihanna, atrasă de Megan Fox

După relaţiile “pasionale” dintre Angelina Jolie şi Jenny Shimizu, Lindsay Lohan şi Samantha Ronson, Rihanna pare să îmbrăţişeze şi ea ideea de a avea o relaţie cu o alta femeie.
Noul trend la Hollywood? Bisexualitatea. După ce în februarie 2009 s-a despărţit de Chris Brown, într-un interviu acordat recent publicaţiei Daily Star, Rihanna face  o dezvăluire, cel puţin surprinzătoare, în ceea ce priveşte orientarea ei sexuală, afirmând: “Cu toţii avem din naştere abilitatea de a fi atraşi de ambele sexe. Chiar mă văd într-o relaţie cu o altă femeie”.

În plus, pentru că se consideră “o fată rea, gata să încerce lucruri periculoase” şi pentru că în ultimele videoclipuri se poate spune că şi-a exersat calităţile actoriceşti, vedeta în vârstă de 21 de ani a declarat că şi-ar dori să facă trecere din industria muzicală şi în cea cinematogafică.

Cât despre un posibil debut, Rihanna ştie ce vrea: “Mi-ar plăcea să joc rolul unei assasine sau a unei lesbiene. Sau poate pe amândouă… mi se pare foarte sexy”.

Mai mult, cântăreaţa şi-a exprimat şi preferinţa pentru o posibilă parteneră (de film, am tras noi concluzia), într-o manieră cât se poate de sinceră: “Megan Fox…  fără nicio îndoială, e delicioasă.”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: