Ilinca Vandici, pe coperta revistei Unica mai 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:16
Ediția de mai 2017 a revistei Unica e plină de surprize. Caut-o la chioșcurile de presă începând cu data de 25 aprilie 2017.

De pe coperta revistei îți zâmbește o fericită viitoare mamă: Ilinca Vandici. Viața Ilincăi s-a schimbat cu repeziciune în ultimul an  – apare într-una dintre cele mai pe val emisiuni tv – “Bravo, ai stil!”, și-a găsit sufletul-pereche și e însărcinată, urmând să devină mamă în luna iulie. Admiră una dintre cele mai frumoase gravide pe care le-am fotografiat și citește mai multe despre cum s-au aliniat planetele în viața Ilincăi Vandici.

În paginile revistei vei găsi interviuri cu oameni pe care îi iubim și-i admirăm: Vlad Ivanov, “cel mai bun actor rău” din filmele românești, Smiley, un artist desăvârșit care, la 10 de ani de carieră solo e mai creativ ca niciodată, sau Virgil Ianțu, care revine “pe sticlă”, prezentând o nouă emisiune de cultură generală.

Rubrica de frumusețe ne prezintă cauzele celulitei și tratamentele de ultimă generație împotriva acesteia, explicate de un specialist dermatolog. În plus, îți dezvăluim câteva trucuri de frumusețe aplicate de fiicele celebrităților internaționale, devenite ele însele vedete.

Moda actuală e plină de haine și accesorii cu imprimeuri inspirate din opere de artă, iar stilista revistei te învață cum să asortezi aceste piese vestimentare pentru a avea lookuri inspirate, nu încărcate. Iar dacă nu te simți atrasă de imprimeuri, poți afla cum să porți albul sau de ce a simțit Iuliana Tudor nevoia să-și schimbe stilul vestimentar.

Redactorii Unica ți-au pregătit un interesant articol despre reciclare, din care poți afla unde se colectează materialele refolosibile precum hârtia sau uleiul, dar și hainele pe care nu le mai porți.

O parte din tirajul revistei conține drept cadou o cremă depilatoare rapidă, la prețul promoțional de 12,90 lei (revistă + cremă).

S-ar putea să te intereseze și:

Smiley, primul artist român care are propria colecție de GIF-uri

Secretele trupului de invidiat al Ilincăi Vandici

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!