Andreea Marin, sexy pe coperta revistei Unica aprilie 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:16
Andreea Marin s-a reinventat în această primăvară, după cum demonstrează lookul pe care l-a adoptat pe coperta revistei Unica de aprilie și în cover story. Are un look sexy, îndrăzneț și optimist, care o prinde de minune, ca și postura de jurat al emisiunii “Uite cine dansează!”. Revista apare la chioșcuri luni, pe 27 martie.

Tot legat de această emisiune, te invităm să citești sensibilul interviu cu coregraful Gigi Căciuleanu, și el jurat al perechilor-vedetă care dansează în scopuri caritabile. Apoi, să te lași cuprinsă de magia lumii operei, alături de cea mai mare soprană a lumii, Angela Gheorghiu.

De altfel, Unica de aprilie e plină de oameni care sunt o inspirație pentru cei din jurul lor – arhitecta Monica Sache, creatoarea statuii-siluetă folosită la Gala Unica, Nicoleta Hrițcu – proprietara afacerii “Cuptorul Moldovencei”, Simona Pătruleasa, care aniversează 8 ani de carieră la Kanal D, Ada Roseti – care ne vorbește despre bucuria de a alerga, Ioana Ionescu – creatoarea genților YVY sau fetele de la Smiling Shoes.

Lista ideilor și a oamenilor buni din paginile revistei continuă cu șase make-up artiști renumiți, printre care Mirela Vescan și Ioana Stratulat, care ne prezintă machiajele în tendințe din acest sezon, explicate pas cu pas.

Din secțiunea de modă, suntem sigure că te vor interesa articolele dedicate jachetelor și pantofilor de primăvară, dar și pictorialul cu piese basic, în stilul “less is more”.

Iar fiindcă expresia “fake news” pare să fie pe buzele tuturor anul acesta, i-am dedicat nu unul, ci două articole – primul analizează fenomenul dintr-o perspectivă socio-psihologică, iar cel de-al doilea se referă la articolele medicale, multe dintre ele pline de neadevăruri.

Ah, și încă ceva! Ai văzut-o vreodată pe cea mai tatuată femeie din lume? Nu? Unica ți-o prezintă în paginile sale. Dezbrăcată!

Ca de obicei, o parte din tirajul revistei conține un cadou cu un preț special – un demachiant fluid Ivatherm la prețul de 14,90 lei.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!