Reţete raw: Găluşte cu vişine fără foc

De Diana Zagrean pe 11 iulie 2012

O reţetă delicioasă şi răcoritoare, pe placul copiiilor şi adulţilor deopotrivă. Dacă găluştele cu caise necesită mult de muncă, iar prunele încă nu s-au copt, încercaţi această reţetă de găluşte cu vişine fără foc.
Ingrediente:
1 ceaşcă caju înmuiat
4 linguri sirop de agave
1 linguriţă vanilie (esenţă sau din păstaie)
3 linguri mac
1 lingură pulpă de cocos uscată şi rasă
500 grame vişine
1 linguriţă unt de cocos topit
Mod de preparare:
Amestecaţi toate ingredientele, mai puţin vişinele şi untul de cocos într-un blender, până la omogenizare. Spre final adăugaţi untul de cocos şi mai amestecaţi o dată.
Luaţi câte puţin din aluat şi înglobaţi cu mâna câte o vişină înăuntru. Rostogoliţi în mână pentru a uniformiza suprafaţa găluştei.
Tăvăliţi prin fulgi fini de cocos sau seminţe de mac şi ţineţi la rece până la servire.
Reţete raw: Găluşte cu vişine fără foc
Poftă bună!
Foto: Thinkstockphotos
 

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite