DESERT: Tartă cu brânză, vanilie şi cireşe

De Lumea Femeilor pe 28 februarie 2013

Invata sa prepari o tarta cu branza vanilie si cirese ca la mama acasa dupa o reteta simpla si rapida.
Ingrediente:
►200 g biscuiţi din cereale
► 120 g unt
► 500 g cremă de brânză
► 125 g iaurt
► 2 ouă
► 1 gălbenuş
► un vârf de sare
► 300 g cireşe
► 1 baton de vanilie
► 80 g zahăr
Încearcă şi reţeta noastră de tartă cu brânză şi iaurt

► Într-o tigaie în care s-a topit puţin unt se încălzesc biscuiţii, care se presară apoi în tava de copt, unsă cu restul de unt, se presează bine şi se pune la frigider să se răcească.
► Se mixează cireşele fără sâmburi într-un blender, se adaugă brânza, iaurtul şi zahărul, apoi seminţele de vanilie, gălbenuşul, ouăle şi un vârf de sare. Se amestecă bine, până se obţine o cremă densă, care se pune în tava cu biscuiţi. Se coace la bain marie, la 160°C, timp de 30 de minute. Tarta este gata când „tremură“ puţin dacă scuturi tava.
► Se lasă să se răcească 1 oră, în cuptorul cu uşa deschisă. Se decorează tarta cu cireşe şi se serveşte.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite