DESERT de POST: Fursecuri cu mere

De Libertatea pentru femei pe 15 aprilie 2013

Invata sa prepari un desert delicios de post. E simplu si rapid sa faci fursecuri cu mere pentru Postul Pastelui.
► Ingrediente
►800 g făină
►250 g margarină
►70 ml lapte de soia

Pentru umplutură:
►4 mere
►60 g zahăr
►sucul a două lămâi
►1/2 linguriţă scorţişoară
►1/2 linguriţă nucşoară
►100 g nuci măcinate
►100 g zahăr pudră
Încearcă şi reţeta noastră de fursecuri cu alune

► Preparare:
1. Făina se amestecă cu margarina rece şi laptele de soia. Se adună şi se dă la rece pentru 30 de minute.
2. Merele se curăţă de coajă şi seminţe, se răzuie şi se călesc într-o tigaie cu sucul de lămâie şi zahărul. Se ia de pe foc şi se pun aromele şi nuca măcinată.
3. Aluatul se împarte în 30 de bile mici şi apoi fiecare bilă se împarte în două. Vor fi cele două feţe ale unui fursec care se umple cu amestecul de mere. Se presează marginile cu furculiţa şi apoi se coc.
4. Se servesc cu zahăr pudră.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite